Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e értelme bocsánatot kérnem egy prostituálttól? És
ha igen, hogyan, milyen formában tegyem?
Figyelt kérdés
Sajnos azt érzem magam, hogy nőgyűlölő lettem. A szüleim nagyon rosszul bántak velem. Igen, anyám is. Válásuk után egyebet se hallottam apámtól, hogy "minden nő egy büdös krv@. Korábban sokat próbálkoztam lányoknál, de lepattintottak. Sokan ki is nevettek még gimiben. Egyetlen párkapcsolatom volt és az is megcsalással végződött. Azóta se tértem magamhoz, de egyre inkább fokozódott bennem a harag és indulat a nők iránt. Tegnap avval az elhatározással mentem el egy lakásos hirdető lányhoz, hogy jól megalázom. És lényegében ez is történt. Szándékosan kezdő lányt választottam, mert úgy éreztem, őt sokkal könnyebb megsérteni, a lelkébe gázolni. Nagyon lealacsonyító, mocskos dolgokat mondtam neki. Láttam rajta, hogy nagyon rosszul esik. Igazából minden bennem felgyülemlett haragot és frusztrációt rajta vezettem le. Nem zárom ki, hogy távozásom után sírt. Fizikailag nem voltam durva, csak szavakban. Egész este és mai bánt a dolog. Nem érzem magam férfinak és rettentően szégyellem, hogy egy kiszolgáltatott helyzetben lévő, gyengébb személlyel tettem ezt. Elmeséltem egy haveromnak, aki azt mondta erre, hogy "jól tetted, ne aggódj, csak egy krva". Engem mégsem hagy nyugodni a dolog. Korábban mindig tisztelettel viseltettem a nők iránt... Szerintetek mit és hogyan kellene tennem ebben az esetben?
Egyébként meg szerintem az is teljesen jó kompenzáció, ha pár prostituáltat egy kicsit lealázol, úgy hogy fizikailag azért nem vagy durva. Lehet hogy pont ez számodra a legjobb terápia.
Sokkal jobb ha ez tesz rendbe, mintha marad a feszkó, aztán például sorozatgyilkos leszel.
Persze mindenki mondja magáról, hogy ennyire nem kattanhat be, de tök átlagosak voltak azok az orosz katonák is, akik brutálisan megerőszakolták a második világháború végén a német és csatlós országokban a nőket (egész fiataltól egész öregig).
Annyi kellett csak hozzá, hogy előtte a német és csatlós országok hadseregei kiirották sok hozzátartozójukat...
2023. febr. 5. 14:22
12/22 anonim válasza:
Undorító, amit tettél, de jó, hogy legalább belátod és szégyelled. Szerintem kérj bocsánatot nyugodtan. A barátod szintén undorító, tőle többé nem fogadnék el semmilyen tanácsot. A kva is ember.
Igen, sok férfi szerint minden nő lenéznivaló kva, akiket gyűlölni kell, de a saját véleményed a tapasztalataid, benyomásaid alapján kellene kialakítanod, nem mások véleménye alapján.
2023. febr. 5. 14:42
13/22 anonim válasza:
Honnan tudod, h kezdő prosti volt? De most igazán, vicc nélkül kérdezem!
2023. febr. 5. 14:53
14/22 anonim válasza:
Az nagyon sajnálatos kérdező, hogy te sérültél, de az nem jogosít fel arra, hogy másokat bántalmazz! Ez a különbség egy alsó oktávos ösztönös és egy tudatos, felnőtt viselkedése között! A saját traumáidat terápiával illene rendbe tenni, amire bármikor van lehetőséged.
2023. febr. 5. 15:14
15/22 A kérdező kommentje:
Bocsánatot fogok kérni és terápiára megyek. Nem akarok így élni...
2023. febr. 5. 15:35
16/22 anonim válasza:
Ez egy bölcs döntés, kérdező!
2023. febr. 5. 15:37
17/22 anonim válasza:
Amúgy az örömlány meg pont egy olyan hivatás, ami a férfiak örömét, testi sokszor lelki jóllétét szolgálja. Teszi azt annak ellenére, hogy ezek a nők igen gyakran bántalmazottak, traumatizáltak. Na ezeket a nőket nézitek ti le…
2023. febr. 5. 15:40
18/22 anonim válasza:
Szia. Meg kerdezhetem hogy miket mondtál neki? Szerintem ezek csak szavak, attól meg jo ember vagy.
Én úgy gondolom hogy…ami két ember között zajlik a hálószobában heves szex (d..g..s) közben bármi legyen is az ( durva szavak) stb…az onnan nem jönni ki.
Senki sem tud róla érted??
2023. febr. 6. 13:45
19/22 anonim válasza:
Utolsó voltam 18#…
Ha kimondód a bocsánat szócskát, nem lesz olyan rossz, mintha meg sem tetted volna fele.
Megtenni valamit, ami jó sosem késő. :)
2023. febr. 6. 13:52
20/22 anonim válasza:
Próbálj meg bocsánatot kérni tőle. vagy vruálisan vagy llőben ahogy sikerül. Mond el amit most nekünk mondtál..
NBár azóta talán sikerült is bocsánatot kérned. Sikerült ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!