Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e értelme bocsánatot kérnem egy prostituálttól? És ha igen, hogyan, milyen formában tegyem?
Figyelt kérdés
Sajnos azt érzem magam, hogy nőgyűlölő lettem. A szüleim nagyon rosszul bántak velem. Igen, anyám is. Válásuk után egyebet se hallottam apámtól, hogy "minden nő egy büdös krv@. Korábban sokat próbálkoztam lányoknál, de lepattintottak. Sokan ki is nevettek még gimiben. Egyetlen párkapcsolatom volt és az is megcsalással végződött. Azóta se tértem magamhoz, de egyre inkább fokozódott bennem a harag és indulat a nők iránt. Tegnap avval az elhatározással mentem el egy lakásos hirdető lányhoz, hogy jól megalázom. És lényegében ez is történt. Szándékosan kezdő lányt választottam, mert úgy éreztem, őt sokkal könnyebb megsérteni, a lelkébe gázolni. Nagyon lealacsonyító, mocskos dolgokat mondtam neki. Láttam rajta, hogy nagyon rosszul esik. Igazából minden bennem felgyülemlett haragot és frusztrációt rajta vezettem le. Nem zárom ki, hogy távozásom után sírt. Fizikailag nem voltam durva, csak szavakban. Egész este és mai bánt a dolog. Nem érzem magam férfinak és rettentően szégyellem, hogy egy kiszolgáltatott helyzetben lévő, gyengébb személlyel tettem ezt. Elmeséltem egy haveromnak, aki azt mondta erre, hogy "jól tetted, ne aggódj, csak egy krva". Engem mégsem hagy nyugodni a dolog. Korábban mindig tisztelettel viseltettem a nők iránt... Szerintetek mit és hogyan kellene tennem ebben az esetben?2023. febr. 5. 13:31
2/22 anonim válasza:
Ne keresd soha többé se őt, se másik lányt ha lehet.
4/22 anonim válasza:
Lehet letiltott és úgyse kapná meg az SMS-ed vagy a hívásodat, de egy próbát megér. Nő vagyok, nagyon lenézem a prostituáltakat, de ez azért durván túlzás, ilyet senkivel sem lehet, sajnálom azért szerencsétlent. Attól még, hogy tárgyiasítja magát, mégis csak van egy szíve.
Itt a gyakorin rengeteg férfigyűlölő nő van, válassz egyet, aztán vele gyűlölhetitek egymást kedvetekre és fröcsöghettek egymásra :D
5/22 anonim válasza:
Nincs értelme. A prostikhoz járók mint valamilyen szinten defektesek. Ha ápolt voltál (és nem idősebb, nem dagadt), fizikailag nem, csak szavakban durva, akkor te még a nap legkevésbé kellemetlen ügyfele lehettél így is neki.
6/22 A kérdező kommentje:
Nem akarok gyűlölködni. Én is csak szeretetre, szerelemre vágyom. Amiben sosem volt részem. Miért ne közelítsek meg más nőt soha többé?
2023. febr. 5. 13:52
7/22 anonim válasza:
Szerintem látszik rajtad hogy értelmes vagy, szépen és összeszedetten fogalmazol, na meg bánt a dolog utólag. Itt úgyis csak fröcsögést fogsz kapni jórészt, egyetlen tett alapján egy egész jellemrajzot. Ne ezt vedd alapul. Inkább dolgozz a jellemeden, a gyerekkorodban ért sérelmek feldolgozásán, akár szakember segítsével. Az nem szégyen.
8/22 anonim válasza:
Amíg nem tisztázod magadban az érzelmeidet és egyedül vagyszakemberrel nem oldod meg a problémáidat ne keress fel több lányt, se prostituáltat se más lányt. Te csak magad miatt akarsz visszamenni, hogy tisztább legyen a lelked.
9/22 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a segítő szándékú válaszokat. A szakember dolgot fontolgatom... Csak az van, hogy férfi nem jöhet szóba, mert azt szégyellném. Hogy menjek oda egy női pszichológushoz, azzal kezdve, hogy valószínűleg utálom a nőket? Egyáltalán, lehet-e ezzel kezdeni bármit is. Legjobban magamra haragszom, anyám és a volt párom mellett, de nem akarok többé haragban élni...
2023. febr. 5. 14:17
10/22 anonim válasza:
Nem kell szégyellni a férfi pszichológust, mi azon a szégyen? Én nő vagyok, de a te helyedben szerintem férfihoz mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!