Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy kérés lenne ez egy prostituálttól?
Youtube : “Ez is Amerika “
1977-es dokumentumfilm 1.39 órás, az említett rész 1 óra 07 perckor kezdődik
Az útszéli prostik nem éppen levelező tagok az Akadémián. A lakásosok sem mind elmebajnokok (sőt), de az útszéliek még annál is sötétebbek.
Az útszéliek a gyors fuvarokban érdekeltek, minél gyorsabban lerendezni a pacákot és mihamarabb kiállni megint a placcra amíg "mozognak" a kamionok.
A lakásos kicsit "ráérősebb" tud lenni, ott az egy óra az 45 perc, az útszélinél meg 25 perc. Szóval ha a k.rva nem mozog akkor azt kombinálja össze hogy úgy tovább tart a fuvar. Ne útszélinek mond, hanem lakásosnak.
12# Tudom, de ezt szégyelltem felhozni a terapeutámnak.
13# Lakásosnál már voltam, de nála nem mertem ilyesmit kérni. Ha meg se mozdulna, nem reagálna semmire még hamarabb is végeznék a plusz izgalom miatt.
"ha nem hozod fel a terapeutának, hogy vársz változást/ javulást?"
Igaz, bár én nem tartom problémának, amíg ezzel nem ártok másoknak. Ki tudom élni magam internetes tartalmakon, illetve prostituáltakkal ha vállalják majd. Mindenkinek van valamilyen kis heppje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!