Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok valaki hasonló helyzetben ?
Szex közben meg soha nem volt orgazmusom de ha magamnak csinálom mindig van. Eddig csak egy pasival voltam együtt de nagyon frusztrál a gondolat hogy mással sem menne így nem merek lefeküdni mással. Volt olyan hogy egy pasival nem ment a csúcsra jutás de másikkal már igen ?
25N
Aki méretben teljesen betölt, aki nem csúszkál könnyedén ki be, na azzal majd lesz, ha nem okoz fájdalmat mert barom.
De sajnos nincs ráírva senkire, milyen vastag a farka, könnyebb lenne választani mi? :)
A nők egy jelentős részének nincs hüvelyi orgazmusa. Ez egy adottság, bárhogy erőlteted, próbálod akkor sem lesz - csak a rástresszeléssel elveszed saját magadtól az örömöt.
Az hogy kivel megy, meg kivel nem - a pasitól, az "ügyességétől", meg leginkább a közös hullámhossztól függ. Idővel (ha már lesz több partnered az életedben) lesz annyi tapasztalatod hogy már normál kommunikáció során is rá tudsz érezni melyik pasival lehet jó.
csak hüvelyi orgazmusod nem volt vagy csiklóval sem?
ahogy előttem is sokan írták nem minden nőnek van hüvelyi.
aztán lehet lelki is a dolog. azt gondolod, hogy hú de nagyon laza vagy, hú de elengedted magad és közben valójában mégsem.
viszont figyelj, nekem is volt olyan partnerem, akivel kb nem volt semmi. a szex is olyan semmilyen volt. meg olyan pasim is akadt, akinek elég volt hozzám érnie és azt hittem, hogy felrobbanok. persze, hogy hatalmas orgazmusaim voltak tőle :)
és ez még csak nem is a pénisz méretével függött össze!
szóval tudom, hogy könnyű mondani, de ezen ne stresszelj! ha úgy állsz oda a dolgokhoz, hogy "jajj, mi lesz ha nem lesz" akkor nem is lesz.
fiatal vagy még, nem vagy lemaradva semmiről! fel a fejjel, lesz még nagyon jó!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!