Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt miért ír mindenki privátot, de most komolyan miben reménykednek?
engem pl nem zavar ha kapok privátot. ha az normális!!!
ha ismerkedni szeretne valaki vagy épp egy jót beszélgetni valamilyen témáról, akkor miért ne lehetne itt?
vannak annál cifrább sztorik is a világban, mint hogy mondjuk a gyk-n szülessen szerelem :)
nyilván a f*sz küldözgetőket, a "kűggyé pina képet" és a hasonló "szépségeket" értelmezni továbbra sem tudom, de egyszerűen csak figyelmen kívül hagyom
ma 10:08
Néha én is kapok indokolatlanul aztán engem f*szozik a privatozó homár ha kiröhögöm
23: pont ezért írtam, hogy "semmit". Tényleg semmit nem teszek, heti 3-4 levelet mégis simán kapok, ha éppen olyan hozzászólás sikerül, akkor arra kapásból jön ugyanannyi.
A legtöbb férfi szemmel nézve is primitív ismerkedés ("korod?", "szereted a szexet?", és hasonlók).
Nem tudom, hogy mi váltja ki a primkó fiúkákból, hogy írnak.
ps: kedvencem, amikor egy hosszabb kommentből még az is kiderült, hogy férfi vagyok, csak odáig már nem olvasta el az agysebész
"Én az ismerkedés kategóriában szoktam, normálisan, de válaszra se méltatnak."
Én ismerkedtem már meg innen nővel. Sosem az ismerkedés topicon át. Valami szakmaibb/általános témában elkezdtek dumálni, aztán jön magától a dolog. De az ismerkedés topicnál jobb a sima tinder
18#: Ez még egy normális kezdés egy beszélgetéshez, bár a "Hogy nézel ki?" kissé korai.
Amúgy a privik azért is lehetnek, mert van 1-1 terület, ami felkeltette az emberek érdeklődését, más szemszögből látni dolgokat, hasonló gondolkodású személyeket keresnek egyesek, tetszett valakinek az egyik válasz, így érdemesnek tartaná, ha arról a émáról beszélgetnhetnének a felek, vagy unatkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!