Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt miért ír mindenki privátot, de most komolyan miben reménykednek?
Figyelt kérdés
Vannak kifejezetten arra a célra kialakított platformok.2023. febr. 2. 09:32
1/33 anonim válasza:
Én azért, mert itt is megadom az esélyt, főleg mivel sajnos nem a külsőm a legnagyobb erősségem. :(
De én csak azokra írok rá, akik nyitottnak tűnnek az ismerkedésre.
A többiek nevében nem tudok nyilatkozni, de gondolom ugyanazért, amiért random nőket bejelölgetnek Facebookon is meg veszik felkérésnek, ha a nőnek kint van az adatlapján, hogy "Egyedülálló", akkor 10x annyi jelölés érkezik, mint egyébként.
2/33 anonim válasza:
Már engem is zavar.Elvileg semmi bajom a priváttal,szívesen beszélgetek,de ha valakivel szóba állok,rögtön azt hiszi,hogy ismerkedünk. Ha jelzem,hogy nem,csak beszélgetés,akkor meg bepukkad,szitkozódik,kamunőnek tart,stb. Aztán a képkéregetők,farokmutogatók megint egy külön kategória,szóval mintha kihaltak volna a normális emberek innen.
3/33 anonim válasza:
Mondjuk, nekem egyszer sikerült valóban véletlenül bejelölnöm egy lányt facebookon egy zenekari poszt alatt a hozzászólásokat olvasgatva. Tényleg véletlen volt, viszont olyan jól elbeszélgettünk, hogy legjobb barátok lettünk. Tudom, papucsállatka vagyok, de inkább egy hosszú barátság, mintsem egy éjszakai kaland.
4/33 anonim válasza:
Mert ismerkedni vagy beszélgetni akar. Egyébként korántsem ír mindenki. Én például nem szoktam, ha nekem írnak akkor válaszolok, meg szívesen beszélgetek, de mást nem zaklatok illetlenül.
5/33 anonim válasza:
#4 ez azért lehet így, mert ezen az oldalon te vagy az egyik legértelmesebb felhasználó. Kulturáltan megfogalmazott privát üzenet nem sok érkezik, minősíthetetlen stílusú viszont annál több.
6/33 anonim válasza:
Segítek itt IS - meg mindenhol a neten. A "legédesebb" amikor egy receptcsoportból lövik ki a neved és kapod a "degyönyörűvagyismi" típusú üziket, de van amelyik simán az önarcképét (egy f.sz az illető) küldi egyből "teccik/beleülné'". A szexualitásról szóló fórumokon hatványozottan ez megy. Telespammelnek minden postaládát amiről azt gondolják nőhöz tartozik.
7/33 anonim válasza:
#2 pontosan!
Én detto így járok.
Tisztelet annak a 2 férfinak akik tiszteletben tartják az anonimitásomat!😍
8/33 anonim válasza:
Nekem férfiként is írnak,nyilván valamiért nőnek gondolnak,ha olyasmire válaszolok. Nem rontom el az örömüket,válaszolgatok nekik nőként,húzom az agyukat,közben jókat röhögök :))
9/33 anonim válasza:
Mert ez egy beszélgetős oldal.
Amúgy sem hiányzik, hogy a sok rosszindulatú lepontozgasson meg belekössön, csak mert nem azt gondolom amit ők.
Akire tartozik annak mondom, ennyi.
10/33 anonim válasza:
Napi 5-6 privi "megdugjalak?" "Megnézed a farkam?" Stb .... Már egészen megszoktam 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!