Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor valami rossz történik velem, akkor mindig arra kezdek el vágyni, hogy valaki szadizzon. Miért?
Szubmisszív vagyok alapból is, de amikor valamilyen megalázó szituációba kerülök, vagy valamit elrontok, akkor utána sokkal jobban vágyom arra, hogy megbüntessenek. Ráadásul ilyenkor tényleg durva dolgokról fantáziálok, nem csak egy egyszerű fenekelésről. Nem tudom, hogy mi miatt van, de nagyon rossz. Mintha teljesen kifordulnék magamból, és a lelkem könyörög, h tegyenek a földdel egyenlővé.
Valaki valami okos tanács, vagy bármi? Izgalmas lenne megélni is, de olyan lány nincs, aki élvezné ezt. 22/F
Igaza van az előttem íróknak sokmindenben, egyrészt az, hogy megkapod a "büntetésed" azért, amit tettél, feloldja a lelkiismeretedet, és nem kattogsz tovább rajta, plusz ha van kis mazochista hajlam benned, akkor a fájdalom, mivel speciális örömet is okoz, kompenzál a szomorúságért amit a hibád felett érzel. Meg ilyenkor felszabadulnak az érzelmek, pl ha mentális gátak miatt nem tudsz sírni a hibád miatt, a fájdalom jó okot ad rá, hogy szabadjára engedd az érzelmeket.
Én is ilyen vagyok, nagyon vágyom a bántásra, ha elszúrok valamit, rendszeresen kérem meg a páromat, hogy büntessen meg ilyenkor, szerencsére benne meg van egy kis szadista hajlam, így ő is szívesen csinálja. Néha valódi hiba nélkül, csak a játék kedvéért is. Mióta kertes házba költöztünk, csináltunk is a pincében egy kis kínzósarkot egy térdeplős deressel, amihez le is tud kötözni, ha valami durvábbra vágyom, és van többféle pálca, korbács, ostor, némelyik kifejezetten durva eszköz. Egy-egy nagyon traumás önhibáztatásom után volt, hogy arra kértem, addig bántson, míg már zokogni sem bírok, számomra is meglepő, hogy ezek mennyire könnyen segítenek továbblépni lelkileg (csak utána ülni nehéz :D )
31N
Ps. Am szerintem szadista nő is van bőven, csak keresni kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!