Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én vagyok rossz közegbe vagy ez az oldal van ennyire elszállva a méretekkel?
Sziasztok, megfigyeltem hogy ezen az oldalon 5 pasiból 3nak 18 feletti és 5 nőből 5 találkozott már 20 centis farokkal...
Általános iskolában is,(leginkább felsőben 7-8) középsuliban is egyetemen is láttam már jó pár embernek a farkát. Sportolok is szóval ott is pl. zuhany vagy öltöző, bizonyos képet terjengtek a neten jó pár ismerősömről, meg hát rengeteg haverom is van akivel már feljött ez a téma.
Ott közel sincsenek ilyen arányok. Talán ha 20 emberből 1-2nek volt 17-18 vagy annál kicsivel nagyobb. De lehet sokat mondok.
Jogos a kérdés.
Szerintem az itteni 18-20 jó ha van 15-16....
Ő én meleg vagyok, azon az oldalon is így van.
Nagyon Nagyon sok pasival voltam kB. 150nel. Ez van.
A ből a számból 3főnek volt 18cmes, ennél nagyobbat még nem láttam élőben. A nagy többségnek 12-15cm es farka van ez kb90%.
És igen volt 7-10cm es kuki is az is kB. 3főnek.
KB ilyenek a számok.
És rengeteg olyan randim volt ahol állították hogy 18-20cm álló farokkal várnak azt még 14se volt.
Ez az én tapasztalatom.
Hát nem tudom, én csak a tapasztalataimat tudom megosztani. 7 pasival feküdtem le életemben, és abból egynek volt nagyon kicsi, 8cm merev állapotban. A második pasimnak 22. Ez sokszor már fájt ha nem figyelt oda. A többi, tehát a többség 14-18 között volt.
A páromnak is 18cm. Én ezt a méretet érzem komfortosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!