Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most én vagyok rossz közegbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én vagyok rossz közegbe vagy ez az oldal van ennyire elszállva a méretekkel?

Figyelt kérdés

Sziasztok, megfigyeltem hogy ezen az oldalon 5 pasiból 3nak 18 feletti és 5 nőből 5 találkozott már 20 centis farokkal...

Általános iskolában is,(leginkább felsőben 7-8) középsuliban is egyetemen is láttam már jó pár embernek a farkát. Sportolok is szóval ott is pl. zuhany vagy öltöző, bizonyos képet terjengtek a neten jó pár ismerősömről, meg hát rengeteg haverom is van akivel már feljött ez a téma.

Ott közel sincsenek ilyen arányok. Talán ha 20 emberből 1-2nek volt 17-18 vagy annál kicsivel nagyobb. De lehet sokat mondok.

2023. jan. 30. 15:26
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
60%
Te még hiszel a mesékben?
2023. jan. 30. 15:28
 2/23 A kérdező kommentje:
Mármint?
2023. jan. 30. 15:30
 3/23 anonim ***** válasza:
16%
Miért érdekel? Nem mindegy kinek mekkora?
2023. jan. 30. 15:41
 4/23 anonim ***** válasza:
85%

Jogos a kérdés.

Szerintem az itteni 18-20 jó ha van 15-16....

2023. jan. 30. 15:45
 5/23 anonim ***** válasza:
81%

Ő én meleg vagyok, azon az oldalon is így van.

Nagyon Nagyon sok pasival voltam kB. 150nel. Ez van.

A ből a számból 3főnek volt 18cmes, ennél nagyobbat még nem láttam élőben. A nagy többségnek 12-15cm es farka van ez kb90%.

És igen volt 7-10cm es kuki is az is kB. 3főnek.

KB ilyenek a számok.

És rengeteg olyan randim volt ahol állították hogy 18-20cm álló farokkal várnak azt még 14se volt.

Ez az én tapasztalatom.

2023. jan. 30. 15:53
 6/23 anonim ***** válasza:
36%
Az enyém 38.5cm de kettéhajtva
2023. jan. 30. 16:03
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem személy szerint kb 16cm hosszú ha nagyon be vagyok indulva a 17 et talán ha eléri. Egy idősebb hivatásos hölgy egy alkalommal homályosított fel arról hogy valójában ez valamivel az átlag felett van. Szokta mondogatni óvatosabban mert nagy van nekem ,magamba persze azt gondoltam, hogyne mindenkinek ezt mondja, egy alkalommal mikor ezt a szokásos dolgot elmondta visszaszóltam neki ,persze persze nyilván mindenkinek ezt mondod. Erre elmesélte ,hogy szinte kivétel nélkül akik már a telefonban azzal jönnek hogy nekik mekkora van és nem e gond a nagy a szerszám nekik valójában még sokszor talán a 14 et sem éri el nagyon jóindulattal. Az 5-ös kommentelő által leírtakat vázolta ő is. Amúgy ha az átlag hossz megvan akkor igazából sokkalta lényegesebb hogy milyen vastag. Azt érzik a nők. A hosszúval legkönnyebben fájdalmat tudsz okozni ha nem figyelsz, nem pedig gyönyört.
2023. jan. 30. 16:40
 8/23 A kérdező kommentje:
El ne hidd hogy egy 14 centis farkú telefonál egy prostinak hogy neki túl nagy xd Átvert mint a sicc.
2023. jan. 30. 16:49
 9/23 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én csak a tapasztalataimat tudom megosztani. 7 pasival feküdtem le életemben, és abból egynek volt nagyon kicsi, 8cm merev állapotban. A második pasimnak 22. Ez sokszor már fájt ha nem figyelt oda. A többi, tehát a többség 14-18 között volt.

A páromnak is 18cm. Én ezt a méretet érzem komfortosnak.

2023. jan. 30. 17:09
 10/23 anonim ***** válasza:
75%
Legyél nyugodt affelől, hogy itt 20 cm alatt senki sincs, a lányok többsége is úgy 50 kiló, hogy D alatt nincs a cickó. Ez itt normális :-)
2023. jan. 30. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!