Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már erotikus vágyat családtag irányába? N
Figyelt kérdés
2023. jan. 31. 00:11
12/26 Hans Pötterman válasza:
Soha. Bár ilyen pereputtyal nem is csodálkozom rajta 😂
14/26 anonim válasza:
Unokahugom iránt igen, de nem érzem bűnösnek magam miatta.
Melltartó nélkül napozik mellettem, bugyi nélkül vesz miniszoknyát mikor nála vagyok. Csak húzza az agyam ami nem tetszik.
15/26 anonim válasza:
Unokatesóm lányával igen, sőt meg is történt a dolog. Laza péntek este volt és ráírtam oldott hangulatban hogy esetleg lefeküdne-e velem, és igent mondott.
16/26 anonim válasza:
Nagyon sokszor unokatesóm jut eszembe. mozgolódik odalent a dolog. sokszor eldurrantam miatta...
még most is hogy van gyereke.
17/26 anonim válasza:
Van egy kicsit távolabbi unokahugom...én már 20 körül jártam ő akkor lett 9.es ...aztán valahogy összekeveredtünk,lógtunk együtt egyszer kétszer majd megbeszéltük hogy este átjön és iszogatunk ...aztán egyszercsak a semmiből bumm egymásnak estünk és konkrétan én vettem el a szüzességét...aztán rendszeressé vált a dolog imádtuk a szexet egymással ...aztán 1-2 évig nem találkoztunk majd valahogy újra össze keveredtünk egy estére és az alatt a kis idő alatt egy iszonyat vad nő lett belőle,olyat kur.tunk (mert azt másnak nem lehetett már nevezni) hogy konkrétan napokig fájt ...bármikor újra széttépném
18/26 anonim válasza:
Sógornőmről vannak fehérneműs képek, arra kivertem már. Vagy pl régebben unokatesó csaj leszopott párszor
19/26 anonim válasza:
Unokatesóm nagyon tetszik.Megdugnám :P
20/26 anonim válasza:
A nagynéném egy tipikus MILF, fantasztikus berendezésekkel.
Na, őt nagyon meg tudnám...
De hát nyomják őt elegen, mert nem egy erkölcsi fenomén a nőstény - ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!