Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Éreztetek már erotikus vágyat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már erotikus vágyat családtag irányába? N

Figyelt kérdés

2023. jan. 31. 00:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
75%

Fantáziálok róla.

F

2023. jan. 31. 07:58
 12/26 Hans Pötterman ***** válasza:
79%
Soha. Bár ilyen pereputtyal nem is csodálkozom rajta 😂
2023. jan. 31. 08:31
 13/26 anonim ***** válasza:
82%
Sajnos nem mert nincs húgom
2023. jan. 31. 08:56
 14/26 anonim ***** válasza:
98%

Unokahugom iránt igen, de nem érzem bűnösnek magam miatta.

Melltartó nélkül napozik mellettem, bugyi nélkül vesz miniszoknyát mikor nála vagyok. Csak húzza az agyam ami nem tetszik.

2023. jan. 31. 09:07
 15/26 anonim ***** válasza:
88%
Unokatesóm lányával igen, sőt meg is történt a dolog. Laza péntek este volt és ráírtam oldott hangulatban hogy esetleg lefeküdne-e velem, és igent mondott.
2023. jan. 31. 13:31
 16/26 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon sokszor unokatesóm jut eszembe. mozgolódik odalent a dolog. sokszor eldurrantam miatta...

még most is hogy van gyereke.

2023. jan. 31. 14:00
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Van egy kicsit távolabbi unokahugom...én már 20 körül jártam ő akkor lett 9.es ...aztán valahogy összekeveredtünk,lógtunk együtt egyszer kétszer majd megbeszéltük hogy este átjön és iszogatunk ...aztán egyszercsak a semmiből bumm egymásnak estünk és konkrétan én vettem el a szüzességét...aztán rendszeressé vált a dolog imádtuk a szexet egymással ...aztán 1-2 évig nem találkoztunk majd valahogy újra össze keveredtünk egy estére és az alatt a kis idő alatt egy iszonyat vad nő lett belőle,olyat kur.tunk (mert azt másnak nem lehetett már nevezni) hogy konkrétan napokig fájt ...bármikor újra széttépném
2023. jan. 31. 16:24
 18/26 anonim ***** válasza:
98%
Sógornőmről vannak fehérneműs képek, arra kivertem már. Vagy pl régebben unokatesó csaj leszopott párszor
2023. jan. 31. 23:39
 19/26 anonim ***** válasza:
91%
Unokatesóm nagyon tetszik.Megdugnám :P
2023. febr. 1. 00:26
 20/26 anonim ***** válasza:
96%

A nagynéném egy tipikus MILF, fantasztikus berendezésekkel.

Na, őt nagyon meg tudnám...

De hát nyomják őt elegen, mert nem egy erkölcsi fenomén a nőstény - ez tény.

2023. febr. 1. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!