Mennyi idő után éreztétek magatokat családtagnak?
Én több év után is csak kirekesztettnek érzem magam,pedig nem tiniszerelem.Amig kettönkről van szó,addig rendben van,de onnantól hogy szülei és egyéb rokon,onnantól már nem,mintha semmi közöm nem lenne hozzá.
L
Úgy igaziból talán azután, hogy összeköltöztünk (1 év után) :)
23/L
soha rossz szavuk nem volt felém,nem ez a baj
soha semmit nem tudok,csak utólag,párom ezekre annyit reagál,hogy "ez nem a te dolgod"...
és ez rosszul esik
őelőtte volt egy olyan kapcsolatom,ahol rögtön befogadtak,a mamával meg az öccsével mai napig tartom a kapcsolatot,25 év korkülönbség ellenére szinte barátnők lettünk...
de itt...hided,rideg az egész,mintha egy 2 hetes futó kaland lennék...
Mi majdnem 3 éve vagyunk együtt...első perctől aranyosak voltak a szülők...de családtagnak azért nem éreztem magam nagyon sokáig...azért bizonyos idő el kell teljen...igaz még sulis voltam mikor összejöttünk...:)
Mi után egyetemre kerültem a legtöbb rokon megkért, hogy tegezzem (szüleit kivéve, mondjuk ezt nem is bánom:) ). Együtt megyünk nagyobb családi eseményekre...tervben egy kirándulás, mindig kapok pakkot, ha abba a városban járnak hol én járok egyetemre, és mindig náluk vacsizunk, ha ott vagyunk...igazán családtag pedig eljegyzés vagy esküvő után leszek és tekintenek majd annak, szerintem:)
egyébként durva amit a párod csinál, próbálj kiszedni belőle valamit...miért van ez...
hány évesek vagytok? mióta együtt?
20-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!