Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy egyre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyre betegebb dolgokat művelnek az emberek szex címszó alatt?

Figyelt kérdés

És az a magyarázat, hogy azért nő a számuk mert egyre többen felvállalják.

Ez fassság, amikor tiltva volt a homo, volt pár százalék titokban. A többség otthon így is mindent megcsinálhatott volna (alázás, hármasok, seggnyalás, anál egyebek) mégsem tették.

Mégsem ez a generáció vállalja fel amelyik el volt nyomva, a 40es 50es, hanem azok, akiknek mindez adott, mindennapos.

Sokkal inkább úgy érzem, hogy a fiatalok egymástól veszik át a beteg mintákat azt gondolván mindez normális, hisz más is csinálja. Mint korábban a dohányzás.

Tehát nem felvállalják, hanem eltanulják.

Érdekes, mi lesz 10 év múlva a szex 2 fiatal számára? Seggnyalás ujjazás oda vissza, ütlegelés, csak anál, végén egymás szájába hugyozás szarás stb. Már nem azért de előbb utóbb meglesz ennek a fajta közösülésnek is a jutalma, valami új nemi baj akármi.

A wc legtöbb háztartásban betegesen tiszta, nem véletlenül hiszen a fekália sok betegség forrása volt, itt meg szó szerint bele dugják az orrukat nyelvüket faszukat ujjukat.

Tudja valaki még, mi az a normális szex? Gyakorlatilag azt nem csinálja már senki, mert divat fétis lett a szar?

Az emberi intelligencia csökkenést mutat (mert leginkább a kevésbé intelligensek szaporodnak, ráadásul sokkal többet), de az még ezt nem magyarázza. Inkább tanult minta, mint ösztön.

2023. jan. 30. 20:15
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

WC nyalás, meg van mosva, érdekel valakit?

Nagyon baba nő csinált bele, tuti élveznétek!

Privibe lehet jelentkezni, helyszín M7 érdi pihenő :D

"Speciel engem sem érdekel a scat, sem az ánusznyalás, de ettől még nem p.fázok bele..."

Megy a glória! Ide se pofáztál volna akkor bele, ha már nem tudtál értelmeset írni :D

Mint mondtam egy eszmecserét szerettem volna értelmes emberekkel. Nem jött be. :( Senkit nem lehet meggyőzni, ez természetesen nem volt és most sem cél, mindenki azt nyal amit hagynak neki de a kutyáét akkor se remélem :).

30-as, látod, normálisnak lenni nem normális manapság, legalább is seggnyaló körökben. Én felpontozlak, igaz csak 1 szavazat!

2023. jan. 31. 19:30
 32/45 anonim ***** válasza:
22%

30. válaszoló vagyok.Köszi

10 éve élek házasságban, de ha valamikor vége lenne, tuti, hogy inkább egyedül maradnék, pont az eltúlzott szexuális vágyak miatt.

Manapság már minden alap, meg normális, akkor is ha undorító, esetleg fájdalmas.

Mi a férjemmel mindig is a prűdnek nevezett vanilla szexet szerettük. Ha tovább akarna menni, inkább elengedném, mert nem fogok olyasmit tenni, amitől undorodom.

2023. febr. 1. 07:39
 33/45 A kérdező kommentje:
32 Ráadásul nőként írod, még jobban esik, van remény :) Köszi!
2023. febr. 1. 08:02
 34/45 anonim ***** válasza:
65%
Fasza, akkor most a prűdség az elfogadott, aki meg egy kicsit is perverzebb az már égjen? Jól van IQ bajnok, megértettem😂😂😂
2023. febr. 1. 09:57
 35/45 A kérdező kommentje:

34 Nem barátom sándor, a perverz az aki 2 nővel csinálná, aki a szarodát akarja kinyalni ujjazni meg utána az ujját szopogatni, az elmebeteg.

Ánusz akinek tabu, mindjárt prűd? És még szádra mered venni az IQ szót, bátor. Emberi mocsok után vágytok, akinek meg a szar-húgy nem tartozik a szexuális életébe, rögtön jön a szarnyaló hadsereg lepontozni.

Mintha csak a fekália gyár lenne a szexuális örömök központja :D Az evolúció kicsit arréb rakta az örömök központját. Melegeknél oké nincs punci valahova meg dugni kell hát megtöltik a hurkát, de heteróknál?

Sírva röhöghetsz milyen ostoba, állati szinten vagy szellemileg :D Tölts ki egy mensa próbatesztet, másold be ha mered az eredményt :D 90-95 közöttre tippelek.

2023. febr. 1. 11:18
 36/45 anonim ***** válasza:
100%
Neked sem az IQddal van baj, hanem hogy nem tudod elfogadni hogy más szereti az ilyen dolgokat. Szerinted undorító állati szinten vagyunk emiatt. Oké. És? Lépj tovább. Úgysem fogsz senkit leszoktatni erről ha szereti. Egyébként elmondom neked, hogy amióta én benne vagyok az anális élvezetekben, (én adom a barátnőmnek, fordítva nagyon nem bejövős a dolog) egyszer sem találkoztam ott maradt cuccal. Szarás után még a punciját se fogom kinyalni, mert akármennyire a fejedbe vetted hogy nekünk ez a hóbortunk, rohadtul nem vonz hogy benyeljem, vagy érezzem a szagot. Nem eszek szart. Most ennyi erővel kövezzük meg azokat is, akik élvezik ha szex közben nyalják vagy harapdálják a fülüket. Undorító büdös szutykok. Hát tiszta zsír mindenkinek a füle. Fujjj te. Ennyi erővel akkor a csókolózást is hanyagoljuk, mert tele van baktériumokkal mindenkinek a szája, meg van hogy büdös is. Attól hogy neked szarfoltos a gatyád, darabokban hullik a zsír a füledből, meg rohad a pofád, ne akard megmondani a kultúrált és ápolt embereknek hogy állatok szintjén vannak, mert olyat csinálnak ami neked nem jön be.
2023. febr. 1. 11:54
 37/45 A kérdező kommentje:

Én nem tudom elfogadni?

Nézd meg ha valaki kiír egy kérdést, hogy ti nők szeretitek-e ha ki van nyalva a seggetek vagy hasonló, aki nemet ír rögtön megy neki a minuszolás. De minden hasonló kérdésnél, aki ki meri írni, hogy ez neki túl van a határon, miért pontozzátok le?

Akkor ki itt az agresszív, ki az, aki nem tudja elfogadni, hogy a másik mit szeret és mit nem? Na ugye!

"amióta én benne vagyok az anális élvezetekben" Képzeld mi is a 30-as váalszoló nővel benne vagyunk az anális élvezetekben, minden nap, a WC-n, ugyanis a szarás is jár örömérzettel. De köszi, mélyebben nem kívánok belemenni :D

Azért az ánusz nyalást a fülhöz hasonlítani? Hát nem tudom milyen környezetben nőttél fel, de nálunk a fül tisztán van tartva, a belsejébe se dugjuk a nyelvünket egyébként. Biztos prüd vagyok ehhez is.

A csókolózást hasonlítod a seggnyaláshoz??? :D Seggbe dugott nyelvhez? Seggbe dugott utána lenyalt ujjhoz vagy farokhoz? Te elmebeteg vagy, dehát ezt ugye megmondtam előre azokról, akik ilyenekhez folyamodnak.

Ki mondja meg neked mi jöjjön be? Nem én minuszolom azokat, akik másképp gondolkodnak, hanem ti fekáliahuszárok!

2023. febr. 1. 17:09
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
Komplett idióta vagy.
2023. febr. 6. 12:28
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kerdező!

Élvezettel olvasom soraidat, tudnál írni még pár oldalnyi magvas gondolatot?

2023. febr. 6. 12:35
 40/45 A kérdező kommentje:

Billi inkább nyalj szart ne mond már hogy az olvasás téged leköt. :)

Tényleg a faszik és a nők segglyuka különbözik ízre, illatra, érzésre?

Mindegyik seggnyaló válaszolhat egyébként:))

2023. febr. 6. 12:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!