Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy egyre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyre betegebb dolgokat művelnek az emberek szex címszó alatt?

Figyelt kérdés

És az a magyarázat, hogy azért nő a számuk mert egyre többen felvállalják.

Ez fassság, amikor tiltva volt a homo, volt pár százalék titokban. A többség otthon így is mindent megcsinálhatott volna (alázás, hármasok, seggnyalás, anál egyebek) mégsem tették.

Mégsem ez a generáció vállalja fel amelyik el volt nyomva, a 40es 50es, hanem azok, akiknek mindez adott, mindennapos.

Sokkal inkább úgy érzem, hogy a fiatalok egymástól veszik át a beteg mintákat azt gondolván mindez normális, hisz más is csinálja. Mint korábban a dohányzás.

Tehát nem felvállalják, hanem eltanulják.

Érdekes, mi lesz 10 év múlva a szex 2 fiatal számára? Seggnyalás ujjazás oda vissza, ütlegelés, csak anál, végén egymás szájába hugyozás szarás stb. Már nem azért de előbb utóbb meglesz ennek a fajta közösülésnek is a jutalma, valami új nemi baj akármi.

A wc legtöbb háztartásban betegesen tiszta, nem véletlenül hiszen a fekália sok betegség forrása volt, itt meg szó szerint bele dugják az orrukat nyelvüket faszukat ujjukat.

Tudja valaki még, mi az a normális szex? Gyakorlatilag azt nem csinálja már senki, mert divat fétis lett a szar?

Az emberi intelligencia csökkenést mutat (mert leginkább a kevésbé intelligensek szaporodnak, ráadásul sokkal többet), de az még ezt nem magyarázza. Inkább tanult minta, mint ösztön.

2023. jan. 30. 20:15
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
85%

Teljes badarság amiket írsz. Amellett, hogy konkrétan hazugság szinte minden sora az irományodnak, a tudatlanság mellett nagyfokú frusztrációról tanúskodik.

Három lehetőség van: a) vagy tényleg ennyire ostoba vagy, b) valójában pontosan tudod, hogy hazugság az egész, csak szándékos provokáció a részedről, c) egyszer végre sikerült becsajoznod és elveszteni a szüzességed, de a csaj lecserélt egy igazi férfira, aki végre megadja neki ami kell, prüdéria, fantáziátlanság és tapasztalathiány nélkül.

2023. jan. 31. 07:54
 12/45 anonim ***** válasza:
85%
Az hogy mi normális az relatív. Én kíváncsi fajta vagyok, de azért nekem is van egy határ amit nem lépek túl. A kérdezőnek annyiban igaza van, hogy a szexuális szokásaidat, vágyaidat nem kell a világ elé teregetni. Erről neked, a párodnak, vagy az aktuális partnerednek kell csak tudni. Abban viszont már nagyon nem értek egyet hogy ezek a dolgok elfajzottak lennének, mert ez mindenkinek a magánügye. Én is szeretem az anált, és ki szoktam nyalni a párom seggét is. Nekem ez normális, mert ő is vevő rá, és szereti, de nem számolok be mindenkinek róla. Azt nem értem kedves kérdező, hogy neked ezzel mi a probkémád? Ha a párom élvezi, akkor fojtogatom, vagy felteszem rá a nyakörvet és a pórázt, vagy kikötözöm, vagy rácsapok a seggére egy korbáccsal, vagy felteszem rá a szájpecket. Amíg ez kettőnk között zajlik addig foglalkozz inkább a saját dolgoddal, ahelyett hogy ilyen idióta kérdéseket teszel fel. Ha a szomszédod rászarik a felesége mellkasára és szétcsapkodja a farkával azzal sincsen semmi dolgod. Ha neked a havi egyszeri 5 perces misszionárius a normális akkor csináld azt. De ha nekem ennél több kell, azt hagyd meg nekem.
2023. jan. 31. 08:15
 13/45 A kérdező kommentje:

11 "Teljes badarság amiket írsz. Amellett, hogy konkrétan hazugság szinte minden sora az.."

Na itt lettél rögtön hiteltelen, nem te vagy a legélesebb kés az biztos, ha nem sikerült semmi igazat találnod abban, amit konkrétan a kutatások statisztikàk is sorra alátámasztanak.

12 A normalitás NEM relatív.

Akkor az egész nácizmus és emberek likvidálása normális volt, mert ezt csinálta mindenki. Ukrajnában gyilkolni az ellenfelet akkor normális. Hogy lehetsz ekkora barom? Csak azért, hogy igazold saját beteg vágyaitok?

Ilyen ócska érv, hogy aki elutasítja ezeket a messziről sem normális dolgokat, az csak misszionárius pózt ismeri?

Szomorú, ha te a normális férfi nő közötti szexről mindössze ennyit tudsz elképzelni.

Azért egy intelligens orvos véleményét meghallgatnám arról, milyen egészségügyi veszélyeket hordoz a fekália, annak nyalogatása, fertőzések stb.

2023. jan. 31. 10:08
 14/45 anonim ***** válasza:
81%

"Azért egy intelligens orvos véleményét meghallgatnám arról, milyen egészségügyi veszélyeket hordoz a fekália, annak nyalogatása, fertőzések stb."

Nem nagyon találkozol a fekáliával ha ügyes vagy. Popsinyalásnál biztos nem, nagyon szépen meg lehet mosni.

Az orvosok között nagyon perverz emberek vannak, csak szólok. Pont tudják hogy milyen testnedvekbe nem fogsz "belehalni".

2023. jan. 31. 10:13
 15/45 anonim ***** válasza:
82%
#13 téged valamelyik jehovás bibliakörben készítettek fel vagy magadtól autodidakta "fejlődtél" prédikátornak? :D
2023. jan. 31. 10:38
 16/45 anonim ***** válasza:
85%

Mi a beteg abban hogy vágyok valami újra is?

Amúgy meg az hogy mi a normális, az relatív. Hasonlítsd már össze egy európai ember meg rgy afrikai őslakos szokásait például. Mind a kettőnek más a normális. Az hogy te egy konzervatív közegben nőttél fel, nem jogosít fel arra hogy elítéld más emberek szexuális örömeit.

2023. jan. 31. 10:51
 17/45 anonim ***** válasza:
89%
Én amúgy azt nem értem, hogy mit foglalkozol te mások szexuális életével? Én ha itt olvasok valami beteg dolgot kiröhögöm vagy továbblapozok. Amíg nem engem akarnak lóval megdugatni, pont lesz@rom ki mit csinál otthon. Vagy egy bigott f@sz vagy, aki kötelességének érzi, hogy megkövezzen mindenkit, aki nem úgy kefél mint ahogy ő szokott?
2023. jan. 31. 11:00
 18/45 A kérdező kommentje:

15 Válaszra sem vagy méltó :D

16 Egyes kultúrákban kivágják a nők csiklóját, vagy gyűrűkkel nyújtják a nyakát, vagy fejszorítóval csúcsos fejet csinálnak stb. az NEM normális, függetlenül attól, hogy ott a kultúra része.

Mondom, a normális meghatározható, behatárolható fogalom, nem relatív, olvasd már el 13-ast is mégegyszer.

Szexuális öröm lenne az ánuszt nyalni, bedugni a nyelvet? Hát barátaim remélem nem kaptok el majd valamit, amitől lerohad a szátok vagy nem tenyészik ki valami új vírus eme undorító szokások következtében.

Szerinted véletlenül volt régen annak a mondásnak negatív jelentése, hogy "nyald ki a seggem". Titeket elnézve már bocs de nem is mernék ilyet mondani. A beteg hajlamok terjednek az alacsony intelligenciájúak körében, ott van a vazelines pénisz feltöltés pl.

Az érintés, simogatás, puszilgatás az egész emberi testre kiterjedően (ánusz kivételével), meghozni a szexuális vágyat, a nemi szervek felkészítése az aktusra, a gyönyörre.

És mégis, az egész test kevés egyeseknek és szart nyalnak. Már bocs, de nem normális. Ha az, akkor embert ölni is az Ukrajnában. Ez egy világos és megkérdőjelezhetetlen érv. Csak sokaknak az IQ szintje kevés ahhoz, hogy megértse.

2023. jan. 31. 11:09
 19/45 anonim ***** válasza:
85%

"Hát barátaim remélem nem kaptok el majd valamit, amitől lerohad a szátok"

Nem jellemző sztem. Mosakodás fontos dolog. Sokadjára írom le.

2023. jan. 31. 11:54
 20/45 anonim ***** válasza:
85%

Továbbra sem értem neked miért baj az hogy alapos tisztálkodás és fürdés után kinyalom a barátnőm seggét. De szerintem szimplán csak irígy vagy mert a kutyának se kellesz és le kell vezetned a feszkót, ugye incelkém?😃

Tudod szokták mondani hogy az okos ember nem akar meggyőzni az igazáról, mert tudja hogy igaza van. Minek akarod belénk verni az igazadat? Senkit nem érdekel neked mi a normális. Gondolom a tetoválásaim, a fültágítóm, meg a piecingjeim se normálisak neked. Menj inkább verd ki aztán aludjál.

2023. jan. 31. 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!