Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyre betegebb dolgokat művelnek az emberek szex címszó alatt?
És az a magyarázat, hogy azért nő a számuk mert egyre többen felvállalják.
Ez fassság, amikor tiltva volt a homo, volt pár százalék titokban. A többség otthon így is mindent megcsinálhatott volna (alázás, hármasok, seggnyalás, anál egyebek) mégsem tették.
Mégsem ez a generáció vállalja fel amelyik el volt nyomva, a 40es 50es, hanem azok, akiknek mindez adott, mindennapos.
Sokkal inkább úgy érzem, hogy a fiatalok egymástól veszik át a beteg mintákat azt gondolván mindez normális, hisz más is csinálja. Mint korábban a dohányzás.
Tehát nem felvállalják, hanem eltanulják.
Érdekes, mi lesz 10 év múlva a szex 2 fiatal számára? Seggnyalás ujjazás oda vissza, ütlegelés, csak anál, végén egymás szájába hugyozás szarás stb. Már nem azért de előbb utóbb meglesz ennek a fajta közösülésnek is a jutalma, valami új nemi baj akármi.
A wc legtöbb háztartásban betegesen tiszta, nem véletlenül hiszen a fekália sok betegség forrása volt, itt meg szó szerint bele dugják az orrukat nyelvüket faszukat ujjukat.
Tudja valaki még, mi az a normális szex? Gyakorlatilag azt nem csinálja már senki, mert divat fétis lett a szar?
Az emberi intelligencia csökkenést mutat (mert leginkább a kevésbé intelligensek szaporodnak, ráadásul sokkal többet), de az még ezt nem magyarázza. Inkább tanult minta, mint ösztön.
Ha félreértés lenne, engem nem érdekel, hogy ki kinek a szarát nyalja.
Az ánuszt nem lehet úgy megmosni, hogy ne legyen szarszaga, a redőkben ez benne van, egy nedves törlőkendőt végighúzva bármilyen mosás után szarszagú lesz, talán még barna foltos is. Ha meg bedugod a nyelved ujjad aztán lenyalod pláne hogy a szart kostolgatod. Ezek tények :D
Inkább kis elmélkedésnek szántam, mi lehet eme ferde beteg hajlamok kiváltó oka. Nem veleszületett ösztön, sokkal inkább tanult minta. Erre enged következtetni az, hogy a mai szabad világban amikor mindent lehet nem az a korosztály áll elő ilyen vágyaival, akik úgy nőttek fel hogy tabu vagy nem is hallottak róla.
Erre a sok IQ betyár azzal jön, mit szólok bele. Ha értenéd a kérdést, nem tekintenéd beleszólásnak. De hát mit is vártam, amikor az itteni irogatók átlag IQ-ja jó ha megvan 95.
"ánuszt nem lehet úgy megmosni, hogy ne legyen szarszaga, a redőkben ez benne van, egy nedves törlőkendőt végighúzva bármilyen mosás után szarszagú lesz, talán még barna foltos is."
De meg lehet úgy mosni. Tusfürdő szagát fogod érezni.
Arról nem tehetünk hogy te nem tudod kimosni a seggedet normálisan. :D
13: a hiteltelen itt te vagy, incelkém.
Semmilyen kutatás nincs, ami alátámasztaná ezt a rengeteg baromságot amiket írsz.
Ostoba bigott prűd incel vagy, az is maradsz.
"incel" megnéztem a jelentését, nem vagyok az, tekintve hogy kielégítő szexuális életem van, maximum lesajnálom az ilyen ostoba állati jegyeket mutató szarnyalókat.
Tusfürdő illata lehet a szarnak is, ha leöntöd, attól az még szar :D
El tudom képzelni, hogy idővel az emberiség ketté fog szakadni, az intellektuálisan magasabb szinten lévő emberek nem fogják keresni az ostoba túlszaporodó emberek társaságát. Ti vagytok, akik szemeteltek, verekedtek, fröcsögtök az interneten, fideszre szavaztok, állati okosnak hiszitek magatok és szinte igaz is eme utolsó állítás.
Egész egyszerűen mint az idomítható állatok, eszközhasználat szintjén vagytok de semminek nem értitek a működését. Erre egy majom is képes.
Magasabb szinten gondolkodni, megérteni, érvelni az messze nem a ti műfajotok. De van jó hírem is, erről nem tehettek, az IQ jórészt veleszületett, bár fejleszthető is de nálatok hiányzik hozzá sok könyv, ami ugye nem olvastatok el.
El tudom képzelni, hogy egy üvegfal mögött fogják majd nézegetni az ilyen embereket, ahogy egymás seggét szagolgatják, nyalogatják, fajtalankodnak azonos neműekkel stb.
Azt gondoltam, el lehet majd beszélgetni róla mik ezeknek az egyértelműen beteg jelenségeknek a kiváltó okai, de nem volt köztetek érvelőképes partner.
Igazából sejtésem nem változott, egymástól eltanult minta, amit az egyed úgy értelmez, hogy ha a közösség tagja akar lenni nem pedig kivülálló, akkor ezt kell csinálni. És csinálják is.
Kivülállónak lenni mindig nehezebb, a nagyobb elmék is mindig különcök voltak, persze sok bolond is mutatja a jegyeket.
Na mindegy, köszi, hogy itt voltatok és igazából csak fröcsögtetek :D
Te szimplán nem vagy normális. Nem hogy kielégítő szexuális életed nincs, valószínűleg életed sincs. :D
Az elfogadás, tolerancia távol áll tőled, mint általában a hozzád hasonló lúzerektől.
Nem baj, mi élvezzük az életet, és jókat röhögünk rajtad :D
S most mégis milyen választ akarsz hallani kérdező??? Te nem kérdezni akarsz, hanem van egy bigott prekoncepciód és arra vársz helyeslést hogy együtt tudjátok gyűlölni a világot.
Speciel engem sem érdekel a scat, sem az ánusznyalás, de ettől még nem p.fázok bele abba erkölcsi magaslóról ahol mindkét fél kölcsönös beleegyezése, vágya alapján ez megtörténik. Senki sem kényszerít rá sem téged, sem engem. A többi meg az érintettek magánügye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!