Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fenekelés lovaglópálcával nagyon fáj?
Két srác ismerősömmel fogadtunk valamiben, és hogy nagyobb tétje legyen, azt találtuk ki, hogy ha én nyerek, egy napig a szolgáim lesznek, kitakarítják a lakásom, főznek nekem, bármi ilyesmi, de ha ők, kapok tőlük 15-15 ütést a fenekemre pálcával.
Ők nyertek, de végül nem tudom, hogy bevállaljam-e, vagy ez túlzás lenne. Szerintetek kibírnám, vagy ne hagyjam nekik?
23/L
Ez szerintem sokunk dilemmája, akik szeretnek fenekelni, de egész más a dolog, amikor aggresszíven bántasz valakit, mint amikor saját beleegyezésére/kérésére minden rezdülésére figyelve csinálod.
Ha sokaknak izgató, ha fenekelést kapnak és nekik ez jó érzés, ott talán még a bántás sem fejezi ki igazán a dolgot.
Ha valaki fogadásból kapja az már lehet nem élvezi annyira a dolgot, mégis önkéntes, és tudatos döntés, és mivel baja nem lesz tőle, így ezt sem érezném bántásnak.
Az, hogy ilyen téteket választottatok a fogadáshoz, szerintem azt feltételezi, hogy mindőtökben lehet némi hajlam az alá-fölérendeltségi játékokhoz.
Adódik a kérdés,hogy Te mennyire dolgoztattad volna meg a srácokat, ha ők veszítettek volna?
Gondolom, abban az esetben is szépen átbeszéltétek volna a dolgokat előtte.
Tegyetek így most is.
Kérd meg őket pl., hogy legyen kis szünet a 2 sorozat között.
A bevezető gondolatmenetemből kiindulva, élvezheted is a dolgot.
Mindez ami elhangzott a hozzászólásokban mind értelmet veszti ha nem történt semmi a tagok közt
Ezzel csak azt akarom mondá i hogy kérjük a beszámolót ha megtörtént😉😉
Ha nem csak simogatnak, hanem valóban fenekelnek az azért fáj, de bírható, valósznű volt már neked rosszabb is.
Készülj fel rá előtte, legyél kipihent, ne fogyassz alkoholt, éhes ne legyél, és vizet elegendőt igyál. Összességében érezd jól magad, ne legyél nyűgös, akkor könnyedén fog menni, nem nagy az ütésszám. Feneked puhítsd meg egy kis testápolóval.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!