Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők akik voltatok a kisebb farkú pasitok mellett lényegesen nagyobb, vastagabb potensebb partnerrel, milyen volt utána ismét a kis farkúval szexelni?
1. Milyen élmény volt a pici után a nagyot érezni?
2. Milyen volt a nagy után ismét a pici?
"Aha. Tehát aki nagyobb méretet szeret, az tág? Ekkora baromságot is csak itt lehet olvasni"
Minden kisfakú ezzel védekezik.
Voltam már nagyon szűk nővel egy párral, olyan volt, hogy kérték, hogy nagyon óvatos legyen, vagy előbb több ujjal tágítsunk, olyan egy sem volt, aki nemet mondott volna csak azért, mert nem apró.
Szerintem inkább azok a csajok gondolják, hogy a kicsi jobb, akiket olyan pasival hozott össze a sors, hogy berakta bármennyire is szűk a csaj. Nyilván egy 14 centist, főleg, ha nem túl vastag tényleg be lehet rakni odafigyelés nélkül
"itt a gyakorin nyilván az kapja a lepontozást, akinek van valós tapasztalata"
Speciel nekem a véleményes teljesen rendben volt, de a "nálam nem lehet labdába rúgni" stílusú fellengzősség kevésbé szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!