Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők akik voltatok a kisebb farkú pasitok mellett lényegesen nagyobb, vastagabb potensebb partnerrel, milyen volt utána ismét a kis farkúval szexelni?
1. Milyen élmény volt a pici után a nagyot érezni?
2. Milyen volt a nagy után ismét a pici?
Konkrétan Sz*R. Hiába mondja sok nő, hogy a méret nem számít - de nagyon is számít. Volt egy amolyan barátság extrákkal kapcsolatom kb 1,5 évig. A pasi lelkes volt, figyelmes, lassan sült el sokáig bírta a dolgokat. Viszont mikor kő keményen állt sem volt több 14 centinél, és viszonylag vékony is volt neki. Mivel a beállítottságunk és az érdeklődésünk hasonló volt, voltak kellemes pillanataink így is.
Aztán jött egy pasi 18 cm, és vastag. Isteni élmény volt, hatalmasat szexeltünk egész éjjel csináltuk.
Utána ismét jött a kis méret... Hát... Onnantól már nem elégített ki úgy, mint korábban. Jó volt minden, de kevésnek éreztem.
Őszintén szólva sosem gondoltam volna, hogy az a pár centi ilyen sokat számít. A mostani párom 16 cm kb és szerencsére pont jó a vastagsága. 😊
Nálam nem volt gond ezzel, sőt a kisebb jobban esett, bátrabban tudtunk mindenféle pózban bármit csinálni.
(A nagy kb 17-18 lehetett, a kisebb 14 körül, közepesen vastag mindkettő )
1.kérdésre a válasz: csodás érzés volt, végig verte a méhszájam. Életemben először voltam durván meg..szva és nagyon jó érzés volt.
2. Jó volt az is, nem annyira észrevehető a különbség.
2 cm különbség volt a két farok között. 16 és 18 cm
Sokat számít az a pár centi is. Eleinte én is sorra kis kukis pasikat fogtam ki, aztán véletlen jött egy nagyobb, aztán meg egy még nagyobb. Általában a hosszúság együtt jár azzal, hogy vastagabb is. Egyszerre +2 centi hosszban, meg egy kis plusz vastagság már sokkal nagyobb érzetet nyújt, ennyin múlhat az, hogy előbbivel még azt érzem, hogy hát ez egy kicsit kevéske, a másikkal meg hogy huh, ez pont jól kitölt. Számomra mondjuk meghozta az áttörést, onnantól végig volt orgazmusom, és határozottan nem kívántam utána a kis méretet. Csúnya leszek, de férfiatlannak tartom a kis péniszt.
Amúgy kisebb farkú pasik is tudnak jól szexelni, van hogy jól kompenzálják mással a méretbeli hiányosságaikat. Sok esetben viszont szoronganak miatta és ezért a teljesítményük is gyenge. Vannak nők, akik az átlag körüli méretekkel megelégszenek, olyanról viszont még nem hallottam, hogy valaki kifejezetten a kis péniszt szeretné. Mi nők szerintem alapjáraton az átlagnál egy kicsit nagyobbakat keresünk, 17-18cm mindenre ideális, de sosem utasítottam vissza ha 20 centivel próbálkoztak. 16cm és egy jobb vastagság alatt viszont nálam nem lehet labdába rúgni.
Nem bírom a kB. 16nál nagyobbat
Igaz férjemnek kicsit nagyobb van, tövig soha nem rakja be
Meg mire kitágulnék el is élvez.
Nálunk a szex inkább abból áll hogy le szopom és hagyjon békén.
#9, igen hát sejtettem, hogy itt a gyakorin nyilván az kapja a lepontozást, akinek van valós tapasztalata, egyéni véleménye, ki is fejti és úgy általánosságban véve tudja élvezni a szexet. :)
Az olyanokat meg mint a #8-as, felpontozzák, akinek annyiból áll a szexuális élete, hogy nagy nehezen leszopja a FÉRJÉT, és aztán hagyják őt békén, de azért hozzá ment feleségül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!