Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezem a szexet, orális szexet a párommal? Hogyan tudnánk ezen javítani? 23/L
Fél éve vagyunk együtt, mindkettőnknek második kapcsolata, neki volt pár kalandja korábban. 8 évvel idősebb nálam.
Én 20 évesen vesztettem el a szüzességem az exemmel, vele sosem elégültem ki, és volt pár kisebb, megalázó tapasztalatom is vele.
A jelenlegi párommal jól fejlődik a kapcsolatunk minden más téren, úgy érzem jó helyen vagyok mellette és másban nem is gondolkozok, viszont a szexuális életünkön szeretnék javítani.
Úgy el tudok élvezni, ha szex közben a csiklómat kézzel ingerlem, máshogy nem és így is csak ritkán. A sikertelenség után mindig rosszul érzem magam (feszültség, bűntudat), különösen, amikor nyalással próbálkozik. Beszéltünk már róla, és több előjátékkal is próbálkoztunk már. Őt érdekli mi van velem, és nyitott a változtatásokra is.
Szerintetek hogyan lehet megoldani ezt? Hogyan tudnék ellazulni, amikor vele vagyok? Félek, hogy így megun és a kapcsolatunk rovására megy.
Kedves 11-es,
Ezt sose lehet tudni, nincsenek különösebb fantáziáim és elég vonzó számomra a párom, az előjáték során fel tud izgatni.
Oh, ez nagy probléma korábbi kapcsolatokat szóba hozni, részletezni! Ilyenkor elkerülhetetlen a hasonlítgatás... nNem csodálom, hogy így érzel! Ezt nagyon fiatalon én is egy kapcsolatomban tanultam meg. Tapasztalt férfiak és akik érdeklődnek az adott nő iránt (vagy legalábbis nincs egyéb pszichés problémájuk vagy kisebbségi érzésük) ki sem ejtenek a szájukon ilyesmit, hogy az előző jobb volt, vagy milyen volt! És tapasztalt nők sem! Mert innen átmegy a kapcsolat egy baráti szintre már, ugyanis a barátok beszélnek meg max. ilyeneket, vagy haverok egy sörözés közben, higy x csajjal milyen volt...
Szerintem a párod tapasztalatlan és frusztrált, hogy nem tudja, hogy elégítsen ki (mert neki kéne elsősorban férfiként téged! Nem pedig fordítva!) és megpróbálja rád tolni a felelősséget. Ha ennyire rosszul kezeli a kisebbségi érzését az másban is meg fog mutatkozni a párkapcsolatban. Én tapasztalatlan férfiból is csak olyanokat vagyok hajlandó tanítani, akiben megvan az odaadás, alázat és felelősségvállalás. A többivel szerintem nem érdemes küszködni, azokkal jóval nagyobb gondok is lesznek.
Szerintem gondold át, hogy ezzel az illetővel akarsz-e sínylődni! Helyette találhatnál jót (akár tapasztaltat is, ha tanulni szeretnél), nem érdemes az időt vesztegetni!
38N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!