Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szívesen nyelitek le a spermát?
Figyelt kérdés
2023. jan. 28. 05:47
1/20 anonim válasza:
Más így írni róla,és más izgalmi állapotban csinálni. Ilyenkor azt mondom fujj,viszont amikor csinálom,már nem zavar. Nyilván a partneremmel.
3/20 anonim válasza:
Annyira nem vagyok oda érte de kiköpni olyan "illuzio romboló" lenne
4/20 anonim válasza:
Nem olyan jó az íze, ezért gyorsan lenyelem, így a legegyszerűbb, és hozzá tartozik. Szóval megszokás is.
5/20 anonim válasza:
Nem mondanam, hogy szeretem, de ez a leggyorsabb es legegyszerubb megoldas.
6/20 anonim válasza:
Az nagyon igaz, amit az #1-es ír. Ha most belegondolok, hogy lenyeljek egy kortynyi takonyszerű, kellemetlen ízű váladékot, akkor a hideg is kiráz tőle. De mikor a párom farka ott van a számban és élvezésig akarom szopni, akkor alig várom, hogy a számba lőjön, és érezzem a bizonyítékát az élvezetének, bármilyen is az íze. :D
7/20 anonim válasza:
Én igen, viszont nem mindegy kié.
8/20 anonim válasza:
A férjemét igen, boldogan. Meg azért is, mert csak...
10/20 anonim válasza:
Basszus, pont ettem mikor olvastam.😁 Nem, nem szoktam, a férjem nem is igényli, ha ez lenne minden vágya pl szülinapjára nyelnék egyet, de fúj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!