Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, le szoktatok feküdni 40-es férfiakkal?
Figyelt kérdés
Nekem van párom, és nem kérek privit, köszönöm!
21/l
2023. jan. 28. 21:10
1/20 anonim válasza:
Na lányok! Emelje fel a bal kezét aki igen, a jobbot az aki meg nem!:-)
3/20 anonim válasza:
Akkor ha a kérdezőnek nem, majd az igennel válaszolóknak fognak menni a privát üzenetek biztos!
4/20 anonim válasza:
Kérdező, te le szoktál? Vagy a párod ilyen korú?
5/20 anonim válasza:
Tehát lássuk a kérdező egy negyvenes férfi, az összes válaszoló férfi :D Nem rossz kezdésnek. Ő nem kér privit ő csak ráprivizik valakire, aki szerinte csaj. Annak reményében, hogy lesz amire matyizni így este.
7/20 anonim válasza:
Van aki igen, van aki meg nem. Az itteni priviket viszont az első kategóriába tartozók is csuklóból törtlik 😂
8/20 anonim válasza:
25 éves nő vagyok és volt egy 40 éves férfi az életemben. Mind a ketten egyedül voltunk, megvolt a kémia és hát bevallom még 35 évesnek se nézett ki. De nem mukodott a kapcsolat mivel 40 evesen már mindenfelé kapkodott. Egyik nap gyereket akart, masik nap kozolte hogy alkalmatlan mar a feladatra. Beláttuk hogy nem fog mukodni.
9/20 anonim válasza:
Én 37 évesen ismerkedtem egy 20 éves lánnyal. Jól megvoltunk, csak volt pár dolog, amiben eltérően gondolkoztunk, de nem a korkülönbség miatt.
10/20 anonim válasza:
Előfordul időnként ilyen a történelemben :) ha ügyes vagy, jól tartod magad ÉS jól értesz a nők nyelvén akkor akár sokkal fiatalabb lányokat is fel tudsz csípni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!