Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van, aki le szokott feküdni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, aki le szokott feküdni a főnökével?

Figyelt kérdés
Mindkét nem érdekel. Sztoriznátok kicsit, hogy alakult ki, hogy élitek meg, miben nyilvanul meg?

2023. jan. 4. 12:13
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

Én kefélgettem a főnökasszonyom.

Én kezdtem el őt nézni, mert jó nő, de aztán azt vettem észre, hogy tartja a szemezést.

Onnantól már egyenes volt.

Én voltam 25, ő 45 körül.

Volt egyébként férje.

2023. jan. 4. 12:37
 2/9 anonim ***** válasza:
15%
Sok ribi van.
2023. jan. 4. 13:00
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

A volt főnököm akart "prémiumot" adni ellen szolgáltatásokért cserébe, amiben nem mentem bele. Ez aztán átfordult verbális megjegyzésekbe illetve taperolásba.

Végül azonnali hatállyal felmondtam, szóval nem feküdtem le vele.

2023. jan. 4. 13:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
3. Jól tetted, bár a helyedben én alá pirítottam volna. Az ilyen rohadék meg is érdemli.. :/
2023. jan. 4. 13:17
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

Igen, mert szeretem :)

Már az állásinterjùn is érezhető volt, hogy nagyon egyhullámhosszon tudunk lenni. Kb. 2 hét után hívott a titkárnője,hogy enyém a munka,menjek be megbeszélni. Aláírtam a papírokat a titkárságon, aztán ő behìvott magához. Kölyökpezsgővel várt, koccintás, gratulált. Innen már egyik napról másikra elég gyorsan alakult egy nagyon jó munkakapcsolat,folyamatos flörtölés közben. Sokszor maradtunk bent az irodában késő estig,aztán egyszer nem hazavitt,hanem magához. Azóta meg nála töltöm az éjszakákat (is) :)

2023. jan. 4. 14:20
 6/9 A kérdező kommentje:

1, 5: ez jó, tetszik!

3: teljesen jól tetted, hogy nem hagytad magad, ha valamely okból nem volt szimpatikus a csávó. Az ilyen tulkok nagyon undorítóak tudnak lenni (szemben az 5-össel például, ott a kapcsolat kölcsönös vonzalmon alapul).

2023. jan. 4. 14:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
5. Ez mondjuk cuki, de akkor reméljük komolyan gondolja veled. :)
2023. jan. 4. 16:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Az egyik beosztottam rendszeresen szexel velem.

Nem jár semmi plusz juttatás vagy egyéb érte,

a dolog szimpátia alapján alakult ki.

2023. jan. 4. 16:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

5 vagyok :)

Kb már 8 hónapja szeretünk egymás mellett ébredni... :) és úgy tűnik hosszútávon is ez már így marad 😄

2023. jan. 4. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!