Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Le akart velem feküdni a tanárom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le akart velem feküdni a tanárom?

Figyelt kérdés
55 év körüli elvált, háromgyerekes, nagyon intelligens, femme fatale nő volt. Osztályelső tanuló voltam nála, de azért voltak dolgok amiket furcsálltam, pl. becézgetett, felajánlotta, hogy elvisz kocsival. Már az osztálytársaimnak is feltűnt, hogy én vagyok a "kiskedvenc", és előfordult, hogy szivattak emiatt. Volt egy másik srác is az osztályban, aki ugyanolyan jó képességű volt mint én, sőt még szerintem jobb is, de vele nem így viselkedett. A volt osztálytársaim mondták, hogy amikor befejeztem a középiskolát, és nem maradtam ötödéven kiborult. Tényleg akarhatott valamit, vagy csak én gondolom túl ezt?

2022. dec. 16. 12:44
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Tudd meg tőle! ;)
2022. dec. 16. 12:48
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

"Tényleg akarhatott valamit, vagy csak én gondolom túl ezt?"

Na, a végére úgy tűnik, magadtól is rájössz a válaszra.

2022. dec. 16. 12:49
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Én a helyedben megkeresném...
2022. dec. 16. 13:04
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
Igen.Le akart veled feküdni.
2022. dec. 16. 13:05
 5/10 anonim ***** válasza:
24%

Nos, öregem, ez nem lehet elég erős iskola, ahol te voltál az osztályelső ennyi ésszel.

Nekünk is vannak vágyaink.

Egy hímnemű tanár

2022. dec. 16. 13:07
 6/10 anonim ***** válasza:
80%
#5 Az rendben van, hogy nektek is vannak vágyaitok, de azért az bennem kérdéseket vet fel, hogy az mennyire etikus, ha ezt ki is mutatja a tanár.
2022. dec. 16. 13:11
 7/10 anonim ***** válasza:
93%

Ha egy gyerek kiválóan teljesít, nem csak azért küldik el versenyekre, hogy ő fejlődjön, hanem hogy a tancinéni vagy bácsi be tudjon jelentkezni a kiváló pedagógus díjért.

Te gondolod túl. Nem te vagy életében az első és utolsó jó képességű, relatíve helyes diák.

Ez meg nem Amerika, hogy a tanárnő 55 évesen egy tizenéves suhanccal keféljen, pusztán azért mert jó tanuló vagy, vagy mert helyes a pofid.

Legjobb esetben is emlékeztetted valakire, ha tényleg annyira kivételezett veled, vagy csupán ezt is csak te projektáltad bele a témába.

Engem is folyamatosan foglalkoztatott a magyartanárnőm, aki korban sokkal közelebb áll hozzám, mint neked a saját tanárnőd, de engem sem azért mert jó voltam magyarból, vagy esetleg helyesnek tartott.

Pusztán lenyűgözte a gyors memorizálóképességem és abban az osztályban én voltam az egyetlen aki nem volt akkora tuskó, vagy stréber könyvmoly, és ki tudta velem elemezni a kötelező anyagokat.

Ilyen egyszerű, se több se kevesebb.

2022. dec. 16. 13:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Így van, végső soron ebben semmi extra nincs, egyszerűen jobban kedvel téged, mint más tanulókat, és nem figyelt arra, hogy kerülje a pozitív megkülönböztetést.
2022. dec. 16. 14:14
 9/10 anonim ***** válasza:
90%
Nincs kizárva, hogy vonzalmat érezhetett irántad, de azért a pár kedves szó, meg a dugás között elég nagy a távolság.
2022. dec. 16. 14:21
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

"azért a pár kedves szó, meg a dugás között elég nagy a távolság"

Volt tanárként én ezt nem így gondolom. :D

2022. dec. 22. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!