Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Adott egy gazdag pár akik gyereket szeretnének de a férfi meddő.

Csak természetes úton szeretnének ezért felkérnek sperma donornak. Csók nem lehet csak szimpla szex az is csak kutyapózban. A nő férje a szobába lenne. Ezért fizetnének 300.000 Ft-ot.

2023. jan. 28. 18:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
15%

Engem nem zavarna a töltésben ha ott a palija és néz. :)

Felőlem még elő is töltheti. :)

2023. jan. 28. 19:46
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Aham és azt vágod, hogy nem 100% hogy egyetlen aktusból gyerek szülessen? Egy év alatt rendszeres nemi élet alatt az esély ~85% (ennyi a Pearl indexe). Persze ettől Murphy bácsi mindig dolgozik, ha gyereket szeretnél akkor serényen kell rajta "dolgozni", de ha egyszer véletlenül elcsattan a gumi akkor tuti befigyel a két csík :D

Ja amúgy semmi bajom a többes szexel (sőt), de ebbe nem mennék bele. A gyermek jogairól nem tudsz lemondani előre, utána még elég sok kellemetlenséget tud hozni a dolog.

2023. jan. 28. 21:18
 13/18 anonim ***** válasza:
63%
Én simán bevállalnám, bajom meg bármikor eshet..
2023. jan. 29. 05:19
 14/18 anonim ***** válasza:
x12 nem írják hogy egyszeri az alkalom.
2023. jan. 29. 09:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Én vállalnám
2023. jan. 29. 12:16
 16/18 anonim ***** válasza:
Elég jó biznisz, pakolod egy darabig a gyerektartást.
2023. jan. 29. 17:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Én bizony bele mennek!Legalább egyszer megtudnam,hogy nemzo képesek a spermaim!
2023. dec. 18. 18:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Azt mikroszkóppal egyszerűbb. Élből sánta a sztori amúgy, jellemzően örökbefogadás felé fordulnak ilyenkor, ne az legyen, hogy bocs, te meddő vagy, csak nekem lehet vér szerinti utódom...
2023. dec. 19. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!