Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben? (többi lenn)
Figyelt kérdés
Mit tennétek ha ti lennétek az elsők a párotok életében, nagyon komoly lenne a dolog, de ő azt mondaná hogy még szeretné kiélni magát, lefeküdni másokkal. 1. Mondaátok, hogy ok, élje ki magát (persze te is) egy időre külön válnátok, aztán ha készek lennétek, folytatnátok a kapcsolatot, vagy 2. teljesen szakítani és új párt találni.2022. márc. 26. 09:41
1/8 anonim válasza:
Keress más!
Ne alázd meg magad, mindig van jobb, szebb, érzelmesebb
2/8 A kérdező kommentje:
Nem velem történt, egy barátomat emiatt megcsalta a párja, mert ő vette el a szüzességét, és tapasztalatot akart. Azt mondta, nem bánta volna az 1. opciót.
2022. márc. 26. 09:48
3/8 anonim válasza:
Én szakítanák vele és keresnék inkább mást nem éri meg
4/8 anonim válasza:
Akivel szétmegyek nem fogok vele újra összejönni, ha kell neki az, hogy kiélje magát menjen találok mást attól nem félek. Ismerek egy csajt aki ugyan ezért szakított a normális pasijával, na azóta mindenki kihasználja, lealázza, átveri... Egy idegroncs lett. F
5/8 anonim válasza:
Ezen ne is agyalj barátom. Hagyd ott és keress egy nőt, aki már tudja mit akar. És főleg téged akar. Nem másokat.
6/8 A kérdező kommentje:
#5, mint írtam, nem velem történt, egy barát példáján kezdtem el gondolkodni
2022. márc. 26. 10:05
7/8 mantis religiosa válasza:
Én olyan párt ismerek, akik össze sem jöttek, csak gimiben megbeszélték, hogy kb 10 év múlva tesznek egy próbát. Addigra mindketten kiélték magukat, összejöttek, 15 éve élnek boldog házasságban, van három gyerekük.
8/8 anonim válasza:
Össze sem jönnek szűz férfival, ez az egyik oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!