Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit tennétek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Sajnos hosszú ideje nincs szex, mert engem lelomboz hogy hamar elélvezek viszont barátnőm hiába kértem " gyakoroljunk" nem segített, csak annyit mond nem élvezhetsz el,de ha szóltam nem állt meg. Így nem haladtam hiába gyakoroltam egyedül is..
Emiatt nincs szex,csak ritkán orál..szájjal én csinálom neki, ő ritkán csinálja nekem s ha szólok h lassabban abbahagyja az egészet..csak punciba élvezhetek vagy a zuhanyzóban..
34f
2021. nov. 7. 13:22
1/9 anonim 

válasza:

Mi az hogy ő nem csinálja neked?
Lányként írom hogy viszonozni kéne:-\
2/9 anonim 

válasza:

Nem tudom, én nem jönnék össze olyan emberrel, aki nem tud szexuálisan teljesíteni. Egyszer próbálkoztam, ehhez türelem és lemondás kell, ami nekem se megy, és a te barátnődnek se. Ti nem egymást keresitek.
3/9 anonim 

válasza:

Nőként írom neked, hogy én ott hagynám a helyedben. Nem segít fejlődnöd, nincs szex, nem viszonozza az orált... Ez nagyon gyerekes viselkedés...
4/9 anonim 

válasza:

De mégis meddig bírod haver! Én is korai magömlésben szenvedek, én olyan 2 percig bírom. Nehezen max 3-4.
Én ha szólok, hogy álljon meg megáll. Pedig sok vita van már ebből, hogy hamar elmegyek. De akkor is ha szólok megáll. Valami baj van a csajodnál.
5/9 A kérdező kommentje:
Ritkán csinálja, de sose viszi végig..ha szólok h lassan, mert tudom szájba testre nem mehetek, abbahagyja az egészet..
2021. nov. 7. 13:29
6/9 anonim 

válasza:

Mi a faxért nem hajítod ki ezt az önző pitsát?
7/9 anonim 

válasza:

Borzasztó flusztráló próbálkozni, újra és újra, eredmény nélkül. Én is voltam így, idejét nem tudtam, hogy mikor dugtak meg utoljára rendesen, sose volt 5-6 percnél több, csak kevesebb. Egyszerűen elveszett mindnen motivációm, türelmetlen lettem, és feszült, hogy én adjak, oda figyeljek, de közben hiányzik a tartalmas szex, kompromisszum nélkül. Alig volt már kedvem hozzá, mert semmit se kaptam vissza, pár perc szex nem vált meg. Tehát én valahol megértem, hogy nem lelkesedik a barátnőd, engem is ki készített egy hasonló élethelyzet. Szakítottam, beláttam, hogy nekem ez nem megy, és nem akarom feladni az élvezetem. És végre újra tudom, mi az a jó, hosszú szex, hála a jelenlegi páromnak. Szóval kb ez a helyzet a másik szemszögből.
8/9 A kérdező kommentje:
Én megértem ezt is, de ha gyakorlom egyedül és kezdenék eredményt elérni, azzal lerontja ha nagy ritkán csinálja és nem áll meg mielőtt elélveznék..és nem haladunk sehova
2021. nov. 7. 13:59
9/9 anonim 

válasza:

Nem értek egyet 7#-sel. Egyedül nem tud javítani.. teljesen más ha a kezével csinálja vagy ha egy nőben van benne. Egy megértő barátnő türelmes és megpróbál segíteni a párjának. Főleg, hogy a férfiben megvan a szándék is a fejlődésre. Ha ennek ellenére a barátnője, csak puffog, hisztizik, és bünteti szexmegvonással... Akkor ott a nő lesz a hibás. Tartom magam ahhoz amit feljebb írtam, én nem pazarolnám az időm ilyen nőre, ne várd meg, hogy ő dobjon ki és ezzel még meg is alázzon. 28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!