Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy sikerült feldolgozni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy sikerült feldolgozni, hogy a fiatalságotok alatt nem sikerült kiélni magatokat szexuálisan?

Figyelt kérdés
Nem feltétlen olyanokhoz szól a kérdésem, akik szüzek maradtak 30 év felett is, hanem akiknek volt legalább egy rövidebb időszak az életükben, aminek része volt a szexualitás.
2023. jan. 27. 13:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

26 éves koromig egy hosszú kapcsolatom volt, szóval szex volt addig is, de 26-36 között megtapasztaltam, milyen sokféle nő van és velük milyen sokféle lehet a szex.

45F

2023. jan. 27. 22:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez valóban kimaradt, mert viszonylag fiatalon, 23 évesen megismertem a feleségemet és azóta vele vagyok. Középiskolába fiú gimnáziumba jártam, nyaranta lett volna lehetőség, de az ilyen alkalmi kapcsolatok nem az én "műfajom", nekem érzelmi kötődés kell a jó szexhez. Emiatt aztán nincs mit feldolgozni valójában.
2023. jan. 30. 19:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Sehogy. Szerintem a fiatal korban elszalasztott ismeretségek, amiket elkúrtam, elszalasztottam, a mai napig kísértenek. Hogy milyen nagy szerelmek voltak, velük álmodtam, nem mertem oda menni, csak akkor kaptam észbe, amikor más vette el feleségül őket. A mostani páromnak meg nem tetszik hogy mindenkit megbámulok. Pedig eszemben nincs megcsalni, de mindenki más kimaradt az életemből az jut eszembe a többiekről.
2023. máj. 22. 18:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Mivel nem találkoztam olyannal aki tetszik, így nem bánom hogy szűz vagyok 30 felett
2023. máj. 23. 10:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem szexuálisan aktív időszakom az 25 éves kortól 42 éves korig volt. Ott fejeztem be. Addig nem panaszkodhatom. Most tartós kapcsolatban vagyok szex nélkül. Jelenleg úgy gondolom éppen idejében fejeztem be. Magamtól tökéletes 100% os! testet és kondíciót követeltem meg. A partneremtől természetesen nem. Jelenleg ötven évesen is aktív életet élek , rendszeresen sportolok, nem vagyok pocakos de szexhez már vénnek érzem magam. (No meg a párom a menopauza miatt teljesen elvesztette a nemi vágyát.) Lehetett volna több de én annyinak is örülök mint ami megadatott annak idején az életben.
2023. máj. 23. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!