Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb,40+-osok!Hogyan dolgoztátok fel,hogy nem éltétek meg a fiatalságot?
Úgy érzem a melegséget fiatalon lehet igazán megélni.
Egy kor felett a meleg olyan,mintha pap lenne vagy szerzetes.
Én vidékiként nem éltem meg a melegséget,és már nem is fogom.
Főleg,ami felé megyünk,egyre nehezebb az élet.
34F
Akkor nem gondolkodtam ezen, mert tanulás és munka lekötött.
Ha azt veszem, 38 éves korom után volt minden tartósabb kapcsolatom.
Még ha csak pár évig is tartottak :)
De egyáltalán nem érzek hiányt,vagy hasonlót, nem tartom üresnek a fiatalságom :)
54 F
Akkor melletted is elment az élet.
Én már motivációt sem érzek semmire.
Megéltük. Csak nem a nyilvánosság előt a kirakatban. Nem online nyiltan hanem élőben csak kissé titokban.
Még izgalmasab is volt hogy titokban éltük meg mert adott hozzá egy kis plusszt hogy le ne bukjunk. én pl 20 éves korom óta megélem.
Én sem éltem meg/ ki, pedig lett volna alkalmam.
Erre mondják, havhogy a mostani eszemmel akkor...de ezen kár keseregni. A jelenre koncentrálj!
Én 30 éves koromig húztam a dolgot több okból kifolyólag, aztán végül összeszedtem magam, elkezdtem randizni. Jött pár pofon mert hát nem olyan ez az egész mint a mesékben, aztán igy lassan 2 év elteltével keresem hogy merre tovább. Nem tettem le a dologról, csak valahogy fejben kellene helyretennem a dolgokat, ami meg persze nem egyszerű.
A józan eszem azt mondja hogy hülyeség volt ennyi ideig várni, elpazaroltam a legjobb éveimet és most is ezt teszem, ezért menni kellene és tenni azért hogy legyen valami komoly. Csak sajnos valami visszatart, vagyis inkább több dolog az a valami.
Lehet ehhez is csak idö kell, hogy az ember megtalálja az utat, fejben megérjen annyira.
Az én esetem legalábbis ugy érzem ilyen. Vannak akik simán letolják hogy ki mit gondol, élik vigan az életüket a majd lesz valami alapon, aztán vannak mások akik meg küzdenek a "démonjaikkal" aztán vagy nyernek vagy nem.
Ha nyernek akkor ökna szerencsések, hogy én az vagyok e, hát a végén kiderül majd.
A kérdésere konkrétan válaszolva, hát bánom hogy nem kezdtem párt keresni már tizen x évvel ezelőt, De azt is tudom hogy ezzel a felfogással, gondolkodással magyarán az aki vagyok, nem tudtam volna sehogy sem megélni ezt. Mindennek oka van, és ha azok az okok nem lettek volna, most más ember lennék. És nem irám ezt.
Elöre kell nézni, és tenni azért amire vágyunk a múltat már ugy sem tudjuk megváltoztatni. Igaz ezt a gyakorlatban sokszor k*rva nehéz kivitelezni. 😀 Dehát ez ilyen. Legalábbis némelyikünknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!