Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem éltem ki a fiatalságomat, és ezt egyre jobban bánom, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben egyre jobban zavar, hogy nem éltem ki magam.
Eddig 2 lány volt csak, úgy az életemben. Vendéglátásban dolgozok 3 éve, karrier meg anyagiak terén nincs is gondom, de úgy érzem ez most nem ér semmit.
Sose volt egy éjszakás kalandom pl, és ez most egyre jobban foglalkoztat. A legnagyobb bökkenő, hogy nem én vagyok a legnagyobb csajozós, nagy dumás srác, szóval nem is tudom, hogy ezen hogyan változtathatnék.
2021. aug. 25. 13:48
2/18 anonim válasza:
Nem mindenkinek valo. Sokan orlodnek emiatt mert ezt latjak a kornyezetukben, h mindenki minden heten massal dug. De ez csak ennyi. Magadban kell letisztazni, h te tenyleg erre vagysz-e (esetleges betegseg, nem kivant terhesseg barmi egyeb mellett), vagy egy kapcsolatra. Kapcsolat kialakitasnal is osszejohet par alkalmas kaland, aztan ennyi. De ne az legyen a cel h dugj jobbra-balra. Az elkeseredettseg jele es a csajok azt kiszimatoljak. Elegedj meg qzzal ami van, es a tobbi jonni fog ha magabiztos vagy azzal ami van.
3/18 anonim válasza:
Ezt úgy hívják hogy kapuzárási pánik.
4/18 harebell válasza:
Ha van állandó barátnőd, akkor döntsd el, mi a fontosabb. Ha nincs, akkor meg nincs semmi baj, ismerkedj, kalandozz, amit akarsz. Nem muszáj nagydumásnak lenni, egy alap önbizalmad és nyitott kisugárzásod legyen.
5/18 anonim válasza:
Kérdés hány éves vagy? 25 vagy 50? Nem mindegy...
6/18 A kérdező kommentje:
Még mindig csak 24, szóval e tekintetben nem vagyok elkésve.
Viszont a vendéglátás, meg nem a szabad hétvégékről szól.
2021. aug. 25. 14:05
7/18 anonim válasza:
Akkor ne fogd vissza magad! Mindent bele!
8/18 anonim válasza:
vendeglatasban karrier es anyagiak? sajat ettermed van, vagy mi?😀
10/18 A kérdező kommentje:
8
Nem,sajnos nem. 😄
De azért lehet már kapni szép órabéreket, vagyis hát én elégedett vagyok vele.
2021. aug. 25. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!