Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem éltem ki a fiatalságomat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem éltem ki a fiatalságomat, és ezt egyre jobban bánom, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben egyre jobban zavar, hogy nem éltem ki magam.

Eddig 2 lány volt csak, úgy az életemben. Vendéglátásban dolgozok 3 éve, karrier meg anyagiak terén nincs is gondom, de úgy érzem ez most nem ér semmit.

Sose volt egy éjszakás kalandom pl, és ez most egyre jobban foglalkoztat. A legnagyobb bökkenő, hogy nem én vagyok a legnagyobb csajozós, nagy dumás srác, szóval nem is tudom, hogy ezen hogyan változtathatnék.

2021. aug. 25. 13:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
Azért érzed ezt mert kevés partnered volt és tudat alatt bizonyítani akarsz magadnak. Bár lényegtelen is a pszichológiai oka. Erre vágysz, ezt akarod megélni akkor csináld! Annyiban legyél korrekt hogy ne csapj be másokat, ne ígérd le a csillagokat is az égről ha csak dugni akarsz, legyél korrekt és mond meg előre.
2021. aug. 25. 14:32
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
#5. Mert 50 évesen már minden elúszott?! Baromság. Csak a huszon évesek hiszik azt,hogy 50 körül már vége mindennek.
2021. aug. 25. 14:37
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Menj dugj meg pár prostit, egyből megjön az életkedved :)
2021. aug. 25. 15:31
 14/18 anonim ***** válasza:
47%
Ha a vendéglátásban nem tudsz naponta több nővel kúrni akkor sehol....
2021. aug. 25. 17:05
 15/18 A kérdező kommentje:

14

A konyhán rohadok ott sok mindenkivel nem talalkozok

2021. aug. 25. 17:20
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam ennyi idősen. Aztán volt egy rendes kiscsaj, na mondom most megdugom. Ha ma nem, akkor következőre. Nem dugtam meg elsőre csak pettingeltünk. Másodikra asszem igen. Na a lényeg annyi, hogy akkor voltam 26. Most 31 vagyok és ő a feleségem. Van egy másfél éves kislányunk :) Amikor bezzeg komolyat akartam, akkor meg az nem jött össze. Ilyen az élet. Ne tervezgess sokat csak menj előre és éld. A többit majd dobja a gép.
2021. aug. 25. 18:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Ugyanezt éltem át nőként, hosszú kapcsolat után, fiatalon. Ezért belementem több egyekjszakasba ,perdze nem akárkivel, udvarolgattak. Csak azért mentem bele,mert sok embernek kellettem es jol esett az önbizalmamnak es ,hohy elmondhassam több partnerem volt. Sajnos ez társadalmi nyomás, amúgy nagyobbra becsülöm azokat a férfiakat, akik megvaligatjak a partnereiket. Ezek a szexek egyébként számomra egyik se volt élvezhető és utána lelkileg se éreztem jól magam. de legalább ezt is megtapasztaltam , így nem bántam meg. meg ,mert így nem faj, ha masnak is több partnere volt,mert nekem is.
2021. aug. 27. 23:03
 18/18 anonim ***** válasza:

14!

Ez egy szemenszedett hazugság.

2021. aug. 28. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!