Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan pasik akik szeretik a hármast 2 férfi 1 nő felállásban?
Úgy vettem észre, hogy a pasik inkább 2 nővel szeretnék csinálni, egy másik pasi bevonását nem annyira kedvelik...
(Elsősorban csak elméletben érdekel.)
Egy ideje keresgélek ehhez párt. Hetero, de akár bi alapon is.
28 éves, normális, sportos férfi
Régebben haverokkal csináltunk ilyeneket.
Feleségem viszont nem akar ismerőst, meg nagyon megtervezett estét se.
Spontán szexet akar egy idegennel.
Úgy hogy elkezdett járni bulizni, de eddig kevés sikerrel.😁
Én szeretném, de a barátnőm nem akarja.
N65/F69
#11 nem a 10-es vagyok, de le tudom írni mi hol találtunk. Kerestünk először a netről, katasztróóóóóóóóóófa. 100-ból 99 jelentkező alapból kuka, le se tojja mi mit keresünk csak küldi a sablonlevelét, idióták tömkelege és még ott vannak a kamusok akikről üvölt hogy eszük ágában sincs találkozni. Tudnék mesélni mennyi és milyen hülye talált be.
Két hét után feladtuk. Lementünk egy swingerbe. Mindenféle szervezkedés, egyeztetgetés nélkül adott volt a hely, idő, étel-ital és 100% kamumentesen tudtunk szinte svédasztalról szimpatikus pasi(ka)t választani.
Én is kipróbálnám a 2F1L felállást!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!