Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik 2 lány, 1 férfi felállásba volt részük, mennyi menetet bírt a férfi?
Figyelt kérdés
Tehát ki tudta mindkét nőt elégíteni a farkával? Pl egy menet végig az egyikkel, másik menet végig a másikkal.2021. okt. 17. 10:02
2/9 anonim válasza:
Igen, tobbet is birt, nem tudom pontosan hányat
3/9 anonim válasza:
3 at az az 6ot ha szorozva nézzük
4/9 anonim válasza:
1 menet volt sajnos. Eléggé nagy csalódás volt nekünk.
5/9 anonim válasza:
Nekem úgy volt, h pár percig az egyiket dugtam, aztán pár percig a másikat, utána az egyik lovagló pózban pár percig, aztán a másik cumizott, végül rájuk élveztem. Majd mindkettőt kinyaltam. Ha igy vesszük, akkor az 1 menet volt.
6/9 anonim válasza:
Ez a lanyokon is mulik mennyire izgatnak fel. Elvezes utan lehet tovabb szopni hogy megint bekemenyedjen :)
7/9 anonim válasza:
Nekem mindkettővel egy-egy spriccig tartó menet, és rengeteg oral mindenki, minden irányba.
8/9 anonim válasza:
Férfiként egyszer sikerült összehozni két nővel a szexet ráadásul testvérek is voltak de felejthetetlen élmény volt,nem számoltam hány menet volt reggelig de mindenki ki volt elégülve,na meg én is ki fárasztva,úgy is megérte kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!