Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az oldalt használják szerintetek húsvér nők vagy mindenki ebben a kategóriában kamu nő?
Figyelt kérdés
És ha esetleg van aki használja az mire a nők közül?2023. jan. 26. 11:02
12/22 anonim válasza:
engem meg jó párszor címkéztek nőnek férfiként, és nőknek szánt privát üzenetekből sincs hiány.
az a baj, kialakultak különféle klisék itt a GYK-n, hogy ilyen vagy olyan válaszokat csakis férfiak vagy csakis nők írhattak.
13/22 anonim válasza:
Egyértelműen kamus legalább a 90%, de a perverzebb kérdéseknél ez még több is lehet. És ezeknek a háromnegyede még b*zi is. Nőnek beállítva magukat kiírnak valami perverz kérdést, amire a nolife recskahuszárok beindulnak, és már küldik is neki privátban a farokképet, és a kisregényt arról, hogy hogy mit csinálnának vele. A b*zi meg ezen élvezkedik és erre veri. Úgyhogy további jó privátozgatást :D
14/22 anonim válasza:
#13 egyet értek veled. Teljesen igazad van.
15/22 anonim válasza:
13. Hűha, te aztán nagyon részletesen tudod hogy működik ez :D
Sus :D
16/22 anonim válasza:
Igen #15 erre én is felfigyeltem, sőt még a stílusa is ismerős. Tudom ki ő 😀
17/22 anonim válasza:
Szerintem rengeteg a kamus nő.
18/22 anonim válasza:
Én nő vagyok, és tini koromban (kb. 9 évvel ezelőtt) kezdtem el itt olvasgatni, akkor több értelme volt az oldalnak, mint most. Szingliként még találkoztam is innen egy pasival. Időközönként újra fellátogatok az oldalra, amikor unatkozom, épp nincs jobb dolgom. Olvasgatok, válaszolok amire tudok, szívesen beszélgetek, de csak "barátilag" , mivel párkapcsolatban élek. N
19/22 anonim válasza:
Nincs, a nők mind szentek és nagyon intelligensen, nem süllyednek oda, hogy ilyen oldalt látogassanak, mint a bunkó, buta férfiak.
20/22 anonim válasza:
Nő vagyok. Mostmár főként csak olvasgatom a kérdéseket, némelyiknél a válaszokat is, és ha véletlen akad olyan, akkor hozzászólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!