Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az oldalt használják szerintetek húsvér nők vagy mindenki ebben a kategóriában kamu nő?
Én is nő vagyok, méghozzá húsvér, 2 X kromoszómával meg minden. Speciel még egy kamu nő sem írt itt rám, legalábbis úgy hogy kiderült volna róla, úgyhogy nem tudom megsaccolni neked hányan lehetnek.
Kérdezni nem igazán szoktam itt, időnként válaszolok, de legnagyobb részt azért vagyok itt hogy mikor nincs jobb dolgom, vicces kommenteket olvasgassak, és mert időnként jól esik a "mid 2000s forum" nosztalgia.
8. Pacsi :D Én akkor kapom meg hogy "amúgyis biztos pasi vagy igaziból" mikor nem akarok képet küldeni magamról, illetve nem adom meg a facebookom/instám egy kanos vadidegennek az interneten, akivel össz vissz 4-8 üzenetet váltottam.
Mondjuk őszintén kisebb gondom is nagyobb annál mint hogy valahol valaki azt hiszi farkam van, de akkor is vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!