Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nök! Nektek mit jelent az, ha a pasitok, férjetek szájba élvezés után megcsókol, úgy hogy az ondója még a szátokban van?
Értelmes válaszokat, hozzászólásokat kérek! Köszönöm!
N
A férjem megleptem vele pár éve, azóta ő csókol meg kéri ne nyeljem le, játszak vele, smároljunk úgy.
Nagyon tetszik neki és finom is a geclje
Van amikor az ujjamra, kezemre megy akkor azzal megujjazom magam.
Én szeretem, ha nyitott rá a pasi. Olyan izgalmas és mocskos egyszerre. Jó érzés.
40n
Ritkán fordul elő, de a nagyrészét egyből lenyelem és úgy csókolózunk, engem ez izgat és kellemes érzés. De a fordított felállást is szeretem, amikor ő nyal elélvezek és utánna csókolózunk. Szerintem ez nagyon bensőséges és intim.
26n 28f
Csak annyit hogy ez tetszik neki, izgatja valamiért. Meg nem zavarja a saját cucca.
Nálunk nincs ilyen, pedig engem nem zavarna a dolog. De ő nem szereti saját magát ilyen formában.
Annyit nyugodtan megkérdezhetsz tőle, hogy miért csinálja vagy miért tetszik neki.
A kérdés fordítottja: te mit érzel vagy zavar e ha nyalás után megcsókol. Engem az se zavar, de sok csajt igen. Szimpla egyéni preferencia szerintem.
Egyrészt nem finnyáskodik, másrészt izgatja a dolog.
A barátommal kifejezetten szeretünk orál után csókolózni (mindkét felállásban), bár legtöbbször ekkora a másik már lenyel mindent. Egyszerűen izgatónak találjuk.
Ha az ő válasza érdekel, kérdezd meg nyugodtan, kétlem, hogy ne mondaná el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!