Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sok srác verte együtt mással tiniként?
Meg akár mást is csináltak? A mai kérdések egyike gondolkoztatott el.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Értem. És a kocsmában mikor szóba került ott is minden második srác meleg/bi volt? Mert nálunk volt ez téma pár hónapja.
Én úgy gondolom nem ezen múlik. Tiniként szerintem sok dolgot tesz midnenki. Szerintem nem múlik ezen semmi.
Ők is így látták. Azt mondta mind hogy míg nem egymásét addig semmi para és hogy hármas szexnél is látod a másikat meztelen, stb. És ha belegondolsz igaz. Vagy neked a hármas is off?
Amúgy abban van valami, hogy azok a heterók akadnak ki ilyeneken akik nem teljesen biztosak magukban. És ebben én is látok igazságot mert egy igazán férfias heteró se húzta fel magát rajta plusz simán bevallotta hogy nekik is volt ilyen. Én is be merem vallani hogy igen is volt ilyen és nem másról szólt mint arról hogy felmérje az ember másé milyen hogy néz ki és mennyire áll jól. Hisz felmértem én is kié nagyobb kissebbb vastagabb. Persze nem direktbe de mégis leselkedtem, hogy tudjam mi más. Na meg irigykedtem mikor az egyik havernak nagyon sok spermája jött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!