Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Félek felhívni prostit, már 2...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek felhívni prostit, már 2 éve. Mivel vegyem rá magam?

Figyelt kérdés
Lassan 28 éves leszek, nő közelében eddig nem voltam, és nem is leszek, nagyon félős ember vagyok, nem is merek ismerkedni. Tipikusan az az ember vagyok aki ha nem fizet nőért akkor nem érhet hozzá. Két éve néztem a legismertebb hirdetős oldalon egy hölgyet, nagyon jól néz ki, kedvesen ír és befizetnék rá, csak ismét magamtól félek, egyrészt nem biztos, hogy jót tenne nekem egyből egy jól kinéző nővel szexelni, másrészt biztos vagyok benne, hogy odáig se jutnék és vagy merevedési problémám lenne vagy simán ha levenné a zokniját már ejakulálnék. Ahogy olvasgattam ilyen 40-50-70 ezer forint egy óra.. nos nekem ebből lenne 2 perc és utána még inkább félnék plusz még túlóráznék is sokat. Egy két kollégám mesélt prostizásról és háááát egyik azt mondta soha többet másik meg szinte arra keres, aki soha többet állásponton van Ő szintén kövér mint én a másik meg elég olyan férfi aki két pislantásból megkapna minden nőt, de családja van így neki inkább a diszkréció a fontos, ha megtudná a felesége mit csinál úgy 20 év alatt felépített élete menne a levesbe. Nekem csak azért mesélte el mert egyszer telefonba összevesztek és elkezdett sírni aztán mindent szinte elmondott. :/ Nem tudta, hogy egy olyan embernek mondta akinek sosem volt kapcsolata nővel, de bólogattam, meg mondogattam ,hogy " sajnálom" így hitelesnek tűnhettem.

tegnap 21:49
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Ha fizeted az én menetemet is, akkor felhívom én neked
tegnap 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Inkább add oda azt a pénzt az első hajléktalannak, és az hálából az első útba eső kapualjban még teljesen ingyen le is fog szopni!
tegnap 22:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Elmegyek veled és adunk neki tesa
tegnap 22:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor inkább fél orára menj. Ha kudarcot vallasz akkor is legalább egyszer láttál egy élö pinát. Ha olyan nagyon kedvesnek látod akkor nyugodtan, még az elözetes telefon jelentkezésednél probáld megbeszélni vele a gondodat. Javasoljon ö megoldást (Ha eldurransz a zokni levételnél akkor a maradék idödet hogyan tudod felhasználni? Vagy ha nem áll fel, legalább tanitson nyalni, mellét csokolgatni stb.) Szoval mindenképpen egy kicsit jutsz elöre. Hajrá!
tegnap 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Semmivel. Nagy eséllyel nem fogod tőle jobban érezni magad, mert iszonyúan sekélyes, sőt lélekölő dolog. Meg önbizalomromboló, az helyett, hogy önbizalomnövelő lenne, mint sokan hiszik. Inkább sportolj, fogyj le! Nem vagy semmivel elkésve.
tegnap 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!