Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi hogyan végezhet szexxel? Milyen indokkal és hogyan lehet felhívni a másikat lakásra? Ott egyből egymásnak is estek?
Sajnos kimaradt az életemből eddig, csak tartós kapcsolataim voltak, de most szeretnék egy ilyet is megélni. Holnap találkozom egy lànnyal.
Milyen indokkal lehet felhívni magamhoz a randi után?
Akik már átestek ilyenen, ott hogyan történt?
Vagy ha a másik is szexelni akar, tökmindegy az indok?
Arra gondoltam, hogy az étteremben majd felhozom témának, hogy a vezetés miatt nem tudok borozni vele, de vacsi után szívesen meginnék vele egy bort.
Ha nem iszik, akkor pedig filmre terelni, hogy megnézném nagyon, de moziba már nem adják, lenne e kedve nàlam kaja után.
Vagy inkább engedjem el és majd 2-3. randin? Vagy azt egyből hozzám szervezzem?
Lányok ti az első alkalom után is felmentek, ha szimpatikus az illető? Titeket hogyan hívtak át, és ott mi történt? Egyből egymásnak estek, vagy bor, film, stb volt előtte?
Hogy csináljam?
Nálam az őszinteség nagyon nyerő. Volt, hogy azt kérdezte a csaj: "Van kedved szeretkezni velem?"
Részemről igenlő volt a válasz. Bár ez nem első hanem második randi volt
Huh, barátom ne sértődj meg, de ez a filmezős dolog eléggé tini szint. A borozás már jobb ötlet. Ha a csaj igent mond, akkor ha nem gyerek pontosan tudni fogja mit is szeretnél tőle. Ettől még ha fel is megy nem jelent automatikus igent a szexre!!!
Szerintem - ha rám hallgatsz - megeszitek azt a vacsit, majd kikíséred a taxihoz/metróhoz stb. és búcsúzásképpen dobtok egy csókot. Utána üziben leírod nagyon szimpi, örültök hogy találkoztatok stb. és feldobod találkozzatok megint. Ha igent mond akkor azt mondod jól főzöl és nálad legyen a kövi randi mert csinálsz neki hamit.
Egyébként nem lehetetlen első randin a szex, de ahhoz nagyon profin kell tudni csajozni! Mivel még nincs meg a rutin, így inkább a helyedben a hosszabb úton mennék.
A filmezés gagyi, nagyon levágós.
Én azt csináltam, hogy mondjuk megismerkedtem valakivel, pl.: egy szórakozóhelyen. Ha már a buliban volt csók, taperolás stb., tehát, láttam, hogy nagyon bejövök neki, de rögtön este nem lett semmi, akkor bedobtam neki, hogy főzök neki valami finomat, egy jó vacsorát. Én tényleg jól főzök, mindig összedobtam valami jó kaját és áthívtam a lányokat.
Ha a megismerkedés szolidabb volt, akkor meg pl.: volt 1-2 randi (leginkább séta), majd mikor már éreztem, hogy nagyobb a szimpátia, akkor hívtam át, ugyanígy a főzős módszerrel.
A csajokat is le lehet ám venni a lábukról étellel, ez nem csak a fiúknál működik.
És nemcsak azért, mert finom, hanem azért is, mert tudja jól a lány, hogy dugni akarsz, de ha főzöl neki valami finomat, akkor legalább ő is érzi, hogy teszel érte, és teljesen más köntösben lesz a dolog, mintha bedobnád, hogy jöjjön át filmezni. Ez a filmezés sosem volt egy hatásos módszer...
Nem sok fantáziád van ha ennyit se tudsz megoldani.
Vegyél süteményt, kis piát aztán randin mondjad neki hogy egy kis sütit enni kellene , meg inni valami itókát.
Bátmit mond rá az neked nem tetszik és mond hogy inkább te tudsz egy jobb helyet.
Nekem volt hasonló , igaz hirtelen kikerekedett a szeme a csajnak de aztán csak feljött.
* bármit
De milyen gondolkozás az hogy egymásnak estek. ??
Te semmi átmenetet és valami finom bevezetést nem tudsz?
8. vagyok, de egyáltalán nem görcsöltem rá a szexre, mert mi van ha még sincs benne, na aza pofára esés.
Úgy voltam vele hogy majd látom hogy mennyire tetszik neki az egész dolog és szép lassan megfogtam a kezét és óvatosan húztam magamhoz.
Nem ellenkezett és már éreztem hogy ő is akarja.
Ráadásul a csajok nem szeretik, vagyis leveszik ha ideges , feszült vagy és azt se tudod mit kellene csinálni és ilyenkor biztos nem lesz szex.
Szerintem így ne fogj hozzá ilyen mereven, görcsösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!