Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi történt vele, hogy most hirtelen elkezdte zavarnina köztünk lévő távolság meg, hogy még "idegenek" vagyunk egymásnak?
Amikor most kint nyaraltam spanyolban, megismerkedtem tinderen egy sráccal utolsó nap, így már nem talizutunk, de áprilisban ismét megyek és úgy volt, hogy fogunk . Elkérte az instamat, bejelölt, mondta, hogy mindig így szokta. Már másfél hete beszéltünk minden nap, webcsmeran is az első perctől és elég sokat és úgy tűnt, hogy megvan a szikra mindkettőnknél, mára viszont letörölt magától és tőlem is...Ráírtam, hogy ez most mi és azt kezdte el mondani, hogy "nincs veled semmi gond,de távol vagyunk egymástól édes és szeretek a helyben lévőre, közeli ismerősökte koncentrálni és inkább a szűk környezetét követi,akit tényleg ismer és ezt tartani is szeretné a továbbiakban is"
Kérdésem:
1. Ő jelölt be, Ő mondta,h így szokta
2 . 300 embert követ, ez mind a közeli ismerőse lenne?! 3.Miért most kezdte el zavarni a követésem, eddig miért nem ?
4. Az összes képen olyan országokban látható, hogy Peru, Bali, ami jelentősebb távolság , mint Magyarország Spanyolország , tehát milyen távolságról beszélgetünk, ha folyton utazik, meg úgy egyáltalán ez egy 3 órás repülőút???
Én nem mondtam ,hogy vegxen feleségül és a tinderen is ki volt írva ,hogy barátság , mert sokat jsrok Spanyolországban éves szinten. Szóval miért kellett így kitörölnie engem az életéből egyik napról a másikra ? Férfiként ti értitek ezt?
Engem nagyon megbántott, mert semmit sem tettem, ami ezt indokolná és nagyon az az érzésem ,hogy nem volt őszinte sem velem.
"Jah és ráadásul első percben mondta is ,hogy senkivel nem akar komoly kapcsolatot mostanában."
Hát szerintem innentől világos... Neki ez ennyi volt:(
Vagy nagyon valószín, hogy közben megismert mást, közelebb, úgy meg minek még mással is beszélgetni. Azért nem mondta szerintem, mert nem akart még jobban megbántani.
6
Bocsi, de szerintem benned van valami zavar...
Az emberek különbözőképpen gondolkodnak, van aki nem akar ilyen "felesleges" ismerettségeket tartalékolni. De az is lehet, hogy nem voltál neki annyira szimpi, mint gondoltad. Őszintén nem értem, hogy miért vagy kiakadva egy ilyen felületes kapcsolat miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!