Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár éve új kapcsolatom van. Valahogy nem passzolunk össze a szexben. Amikor felizgul a párom, semmit nem érzek. Szerintem a méreteim átlagosak. Intim tornát csinál, de régebb óta. Hogy javulhat meg? Van megoldás?
Figyelt kérdés
Igen jól megvagyunk, nem is szeretne egyikünk sem változtatni. Viszont én eljutottam oda, hogy annyira nem érzem, hogy lelankadok. Először a életkoromra gondoltam, vagyis hogy eljött az idő viagrának. Nem vagyok rá büszke, kipróbáltam mással, ott meg gond nélkül működik a szerszám. Mit tudok tenni, hogy a párommal működjenek a dolgok?#Eltérő méretek?
2023. jan. 25. 16:47
11/23 anonim válasza:
Nekem a 2. Gyerek után akkora lett a vaginám a férkjem ökle befér...
Dug melle bekerül egy vibrátor vagy 2-3 ujjam... Ő se sokat erez de imádja baszni s tág puncim
12/23 anonim válasza:
11 szerintem előtte se volt akkor kicsi vagy nem varrtak össze.
14/23 A kérdező kommentje:
A méreteim átlagosak. Hossza 15.5 kerület meg 13 centi. De nekem inkább kicsit szélesebb, ott 4.5 centi.
2023. jan. 26. 07:41
15/23 A kérdező kommentje:
11#. Ha nem sokat érez, nem lankad be a farka. Az elején izgató volt, hogy új a nő, utána szex közben koncentrálnom kellett, hogy milyen jó is nekem. Ezt a helyzetet akarom megoldani, mert egy nagyon jó gondolkodású, igen szerethető nőről van szó.
2023. jan. 26. 07:46
16/23 anonim válasza:
Hát ez egy átlag punciba is lötyög kicsit.
Szükhöz viszont pont ideális.
Tághoz meg tudod milyen...
Az átlagos nőnek kerületre kell a 14-15cm, hogy kitöltse, bármit is kommunikáljanak. Attól élveznek gyorsan nagyot.
Javaslom a műtétet, ahol kisebbre varrják az asszonyt meg feltöltik belül ahol kell.
17/23 A kérdező kommentje:
Kisebbre varrják, meg feltöltik belül? Azt hallottam, hogy szülés után szoktak varrni, ha annyit reped, de mit töltenek fel? Nem árt a nőnek?
2023. jan. 26. 08:22
18/23 A kérdező kommentje:
Sajnálom ha ez még az átlagban is lötyög, nem igazán találkoztam ezelőtt ilyen problémával.
2023. jan. 26. 08:23
19/23 anonim válasza:
Ezt nem tőlem, hanem egy nőgyógyásztól fogjátok megtudni.
1 millióból talán kijön.
Google, hüvelyszűkítés
Szerintem itt csak a műtét segít.
20/23 anonim válasza:
TB nem támogatja, 1.5 millió kb. 2020ban ennyit mondtak nekem. Marad inkább a nagy, a ferjem elvezi.... Csak engem frusztrál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!