Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteró srácok akiknek volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró srácok akiknek volt tiniként fiús élménye ti ezt hogy kezelitek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok se bi, se meleg. Mégis tiniként volt olyan élményem amibe a kíváncsiság vitt bele, de nem tetszett. Ez fiús élmény volt. Tudom, hogy ez nem annyira ritka. Akinek volt ő ezen hogy lépett túl? Szokott eszébe jutni? Mi volt?
2023. jan. 25. 09:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem is akadt élmény, azóta jöttem rá, hogy biszexualitás vagyok.

Mindenkinek történik valami ami változást hozhat.

Persze valakinél történik valami de nem akarja, nem foglalkozik vele és így hetero marad, valaki viszont bi vagy meleg lesz, hisz így érzi magát jól.

Forgadjuk el hogy lehetnek az emberek "másnak" és ez jó. Nem neked, hanem neki hisz nem kell tetettni hogy meleg v bármi.

20f

2023. márc. 8. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!