Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nők aki esetleg undorodik a spermatől hogyan kezelitek ezt a dolgot ?
Figyelt kérdés
Létezik ilyen lány ?2022. ápr. 25. 13:48
1/6 anonim válasza:
Akkor az legyen leszbikus szerintem.
2/6 anonim válasza:
Őket kezelik, ők nem kezelnek és "szájalnak" semmit...
3/6 anonim válasza:
A szexet imádom, de a spermát utálom. Mégis megengedem páromnak, hogy rám élvezen a párom. Sőt a számba is eltűrőm, hogy bele élvezzen. De utána egyből mosakodás és ivás.
4/6 anonim válasza:
Nekem sok csajom volt, de még nem találkoztam ilyen nővel, persze lehet nem azért nyelték mert szerették az ízét, de megtették, persze én is mindent nekik (fenék nyalás, nyelvvel dugás, stb...).
5/6 anonim válasza:
Az én barátnőm a puncin kívül semmit nem enged. Se a mellszexet se semmit
6/6 anonim válasza:
5ös vagyok csak a zuhanyzóban veri ki nekem,mert ott le lehet obliteni, de ott se mehet rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!