Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, hogy történt az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogy történt az első találkozásotok a g.civel?

Figyelt kérdés
Hova engedtétek? Milyen volt a színe, állaga, szaga?

2023. jan. 24. 12:32
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Kézre került az akkori páromé. Milyen volt az íze, szaga, hát g.ciízű mi más? :D
2023. jan. 24. 12:46
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Pettingeltünk és a barátom hasára ment amikor kivertem neki.

Fehér volt

Lenyaltam neki nem volt rossz ízű annyira

2023. jan. 24. 13:48
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Még nem találkoztunk,csak a TV ben láttam O1G
2023. jan. 24. 14:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A legelső alkalommal a fiú a fenekemre verte. Éreztem, hogy meleg és folyik rajtam, de nem láttam. Később a mellemre élvezett egy másik srác, akkor tapasztaltam először közelről. Sűrű, sárgásfehér, jellegzetes szaga volt.
2023. jan. 24. 15:28
 5/7 anonim ***** válasza:
A Parlament tv-n, ott aztán folyik a ge.i rendesen.
2023. jan. 24. 21:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Első páromnál, első szexkor, egy hónap ismerkedés, egy hónap kapcsolat után kb. Amikor közelebbről láttam akkor pedig amikor a kezemmel kényeztettem és rám ment.
2023. jan. 24. 23:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Életem első pettingelése során, egy erdei táborban történt. 14-15 éves voltam. Kézzel vertem aztán szoptam is, a kezemre, arcomra és számba ment valamennyi. Furcsa élmény volt. Az én esetemben hófehér volt, sűrű ragacsos és nagyon jellegzetes, erős szaga volt. Nem különösebben találtam finomnak, sőt, mégis volt benne valami izgalmas.
2023. jan. 29. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!