Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap lesz az első találkozásom a lánnyal, nyilvános helyen. Hogyan fogadjam?
Figyelt kérdés
2015. nov. 1. 20:46
1/22 anonim válasza:
Sok kis apróságtól függ ez, de ha csak nem arról van szó, hogy már képcserék,videócserék és hónapokon túl vagytok és már neten kimondott "pár vagytok" akkor ne szájra puszival.
2/22 anonim válasza:
Ez egy rani lesz vagy szexkapcsolat, vagy csak én nem értem?
3/22 A kérdező kommentje:
Ez csak egy találkozás, beszélgetés. Nem tudni mi fog kisűlni. Képcseréken vagyunk túl.
2015. nov. 1. 20:51
4/22 anonim válasza:
mondjuk ne erőszakold meg, csak ha kéri!
5/22 A kérdező kommentje:
De ez nem is minősül randinak szerintem. Csak egy baráti találkozás első körben.
2015. nov. 1. 20:52
6/22 anonim válasza:
Mint egy lány ismerőst, köszöntöd, arcra puszi stb.
7/22 mennikéne válasza:
Ha étterem,kávéház,gyorsbüfé akkor engedd be magad előtt az ajtón segítsd leülni a székre, vedd le a kabátját, legyél gavallér. ha kocsmába mentek te menj előre, de ő kérjen először. te fizess, ne legyél csendben, de ne is beszélj nyakra f..szra. mielőtt megérkezne mérd fel a terepet hova tudtok beülni, mit tudtok csinálni, ha esetleg még nem lennének terveid. Virággal ne várd, mert össze vissza fogja pakolgatni egyik kezéből a másikba asztalról székre útban lesz és a virág ugy fog kinézni mint a f--szom a randi végére. körmeid legyenek levágva, borotválkozz, kis borosta maradhat, ha jól áll. ne vegyél magadra 10 szinű ruhát, legyél letisztult és a cipőd csillogjon. készülj anyagilag is bármit kitalálhat, hogy jajj ezt csináljuk vagy azt, ne érjen meglepetés ilyen téren se. üdvözöld puszival ne tolakodón közel a szájához csak lágyan érj az ajkaiddal az arcához és a parfümöd ne legyen enyhén citromos vagy dohányillatú. apropo ha cigizel randi előtt ne gyújts rá nem jó ha hamutál szagod van. sok sikert
8/22 A kérdező kommentje:
Arcra puszi mehet? Vagy nem tudom mit csináljak... Nem biztos hogy én többet akarok, mint barátság.
2015. nov. 1. 20:54
9/22 A kérdező kommentje:
Semmi beülés nem lesz. Az állomáson fogunk találkozni. Nem sok értelmét látom az ilyen beülős dolgoknak...
2015. nov. 1. 20:56
10/22 anonim válasza:
arcra puszi mehet persze
Nekem volt olyan hogy csak jófejségből elvittem valahova egy csaj, és a végén megköszönte, hogy köszöni a randit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!