Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap lesz az első találkozásom a lánnyal, nyilvános helyen. Hogyan fogadjam?
Figyelt kérdés
2015. nov. 1. 20:46
11/22 anonim válasza:
Beszélgess vele simán, mint egy osztálytárssal , aztán ha látod közben hogy szimpatizáltok, akkor lehet bókolni, kedveskedni, flörtölni ilyenek..
12/22 mennikéne válasza:
igen, értelmesebb az állomáson szerintem is...add már meg a módját ne legyél hülyegyerek. szerezz neki egy jó napot ha már találkoztok független attól mit akarsz tőle. érezze hogy férfi vagy és hogy ő nő aki ha másnak nemis de neked megér egy szájonvert kávét amit nem a restiből hozol ki műanyagpohárban. ha már belementél legyen stílusos te is élvezni fogod amugy holnap hideg lesz
13/22 A kérdező kommentje:
Vagy sima kézfogás, és bemutatkozás?
2015. nov. 1. 20:59
14/22 anonim válasza:
nem tudom milyen szinte álltok de gondolom akkor még csak első randi. két puszi oldalra pl
15/22 A kérdező kommentje:
Persze, első találkozás.
2015. nov. 1. 21:06
16/22 anonim válasza:
Ebben a hidegben az állomáson ácsorogva fogtok beszélgetni? Nemár! Ha nem ér meg a lány egy kávét, akkor egyáltalán minek találkoztok?
17/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Én onnan megyek majd tovább.
2015. nov. 1. 21:08
18/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom, akkor, hogy találkozzak-e vele. Kicsit elbizonytalanítottatok :D
2015. nov. 1. 21:10
19/22 anonim válasza:
mennyi időd lesz az állomáson? ha még nem ismeritek egymást, akkor szerintem gáz csak így összefutni h szia na csá megyek is. pláne ha akarsz tőle valamit. mert ha már jóban vagytok és csak összefuttok mert mindketten pont arra jártok és egy gyors csókra van idő, akkor oké..de így elsőre gáz, hogy csak megnézed és húzol tovább. ha tetszik és randi szerűség lenne, akkor legalább valami közeli mccafe-ba üljetek be vagy akármi:D de eleve zavarban lesztek, ne az állomáson álldogáljatok, ott beszélgetni se lehet normálisan
20/22 A kérdező kommentje:
De nem is akarok tőle semmit én... Csak a kíváncsiság hajt. De akkor inkább nem. Nekem nincsen még itt az időm, hogy komoly kapcsolatot keressek.
2015. nov. 1. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!