Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy férfiként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy férfiként undorodok az örömlányoktól?

Figyelt kérdés
Nincs az a pénz amiért egy ilyen nővel össze feküdjek, inkább évekig magamnak csinálom, hogy fizessek azért hogy szexeljel. Számomra hihetetlen hogy egy vadidegen nővel első találkozáskor mindjárt szexeljek, hol marad az ismerkedés, az érzelem? Undorító hogy pénzért csinálják nem tudom az egész dolog hányinger gerjesztő...
2023. jan. 21. 22:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
52%
9. én nem az vagyok,a kinek válaszoltál, még csak nő sem vagyok. De ebben ne legyél olyan biztos! " Lefogadom, hogy az exbarátod a mostani barátod és a leendő férjed is volt már örömlánnyal." Miért lettek volna? Nem mindenki olyan, mint te.
2023. jan. 21. 23:20
 12/28 anonim ***** válasza:
26%

Én se fizetnék szexért, de attól még nem gondolom őket undorítónak.

Nem csak útszéli, fognélküli bprostik léteznek, hanem nagyon sok olyan, akiről ránézésre nem állapítod meg.

2023. jan. 21. 23:38
 13/28 anonim ***** válasza:
20%

11 -es. Az biztos, hogy nem mindenki olyan, mint én 😊 Már csak azért sem, mert én egy mozgássérült botokkal járó fickó vagyok. Én ezért voltam örömlánnyal. De azt is hozzátenném, hogy hosszas tépelődés után!

Egy dolog biztos! Az, hogy senkinek nincs a homlokára írva, hogy kikkel kavart a múltban! És ha volt örömlánnyal az nem olyan dolog, amiről szívesen beszél az ember azzal a nővel, akivel komoly kapcsolatot akar! Szóval az 5 -ös válaszoló jobb ha nem azzal foglalkozik, hogy ki-kivel kavart a múltban! Jobban teszi ha a jelennel és a jövővel foglalkozik! De a kérdezőnek is ezt javaslom

2023. jan. 21. 23:41
 14/28 anonim ***** válasza:
37%
Én nem őket találom undorítónak, hanem azt hogy ilyen nővel lefeküdjek. Már tudat az lenne bennem, hogy hány farok jár már benne és biztos van valami nemi baja.
2023. jan. 21. 23:42
 15/28 anonim ***** válasza:
49%
13. Sajnálom a helyzetedet, és csupa jó dolgot kívánok neked az életben. Ettől függetlenül nem gondolom, hogy ez egy indok lenne arra, hogy örömlányhoz menj. Én sem feküdtem le örömlánnyal, pedig 40 fölötti vagyok és még nem feküdtem le senkivel. Nem ezen áll, vagy bukik. Most ennyivel én is mondhatnám, hogy ez, meg az, meg amaz, és ezért örömlányhoz megyek, de nem.
2023. jan. 21. 23:56
 16/28 anonim ***** válasza:
30%
13 vagyok. 15 mintha magamat hallanám úgy 15 évvel ezelöttről. aztán majd rájössz te is arra amire én (41 vagyok)
2023. jan. 22. 00:16
 17/28 anonim ***** válasza:
67%
16. Bocs, de én elég sok mindenre rájöttem már, 41-nél több vagyok. Fogd már fel, hogy nem vagyunk egyformák, és az, hogy mozgássérült vagy, nem indok erre.
2023. jan. 22. 00:20
 18/28 anonim ***** válasza:
10%

lol én minden csajnak megmondtam, hogy voltam prostinál és nem érdekelte őket. ez annyira abszurd, amit itt írt valaki, hogy dobná azt akiért amúgy oda van, mert volt prostinál.

amúgy szerintem nagyon kevés csávó van, aki soha nem volt. kb az a szint, mint aki sohasem ivott alkoholt. lehet át is fedi egymást a két csoport :D

2023. jan. 22. 00:45
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

17 én egy indokot látok 16 .-os! Megnyugtató rhet a tudat, hogy aszexuális vagy! ezt nem sértésnek szánom! Épp ellenkezőleg..

Téged nem nyomaszt a szex hiánya és ez megnyugtató lehet...

A Legnagyobb elmék is így voltak! Isac Newton, Alan Turing és még sorolhatnám

2023. jan. 22. 01:01
 20/28 anonim ***** válasza:
41%
#12 Természetesen az útszéli ringyókkal én sem szexelnék soha.
2023. jan. 22. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!