Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy férfiként undorodok az örömlányoktól?
Én meg simán feleségül is vennék egyet… De sebaj, nem vagyunk egyformák.
Ettől szép az élet…
Csak ne zaklass másokat az ítélkezéseddel, Te is éled a magad életét és Ők is a sajátjukat.
Engem kifejezetten izgatnak a romlottságukkal és profizmusukkal. Egy átlagos nő már nem is indít be, de ha egy szexi ribit látok, már áll is a cerkám.
Kinek ez a jó, kinek az.
Így kerek a világ.
Miért ne lenne?
Én meg nőként undorodok. Soha nem jönnék össze olyan pasassal, aki valaha igénybe vett ilyen szolgáltatást.
Kis ratyi lehetsz akkor.
Aki nem volt még kurvázni az nem igazi férfi.
5-ös válaszoló! És azt vajon honnan tudnád meg hogy egy pasi volt e örömlánnyal vagy sem? ez senkinek nincs a homlokára írva, és ha kérdezed úgyis letagadjuk. De ezt te is tudod! Lefogadom, hogy az exbarátod a mostani barátod és a leendő férjed is volt már örömlánnyal. De tudod mit? mindez nem számít! És hogy miért nem? Azért nem mert bármi történt is a múltban miután megismertek téged, mégiscsak veled vannak, téged vélasztottak, nem igaz?
Érted mire akarok kilukadni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!