Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy férfiként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy férfiként undorodok az örömlányoktól?

Figyelt kérdés
Nincs az a pénz amiért egy ilyen nővel össze feküdjek, inkább évekig magamnak csinálom, hogy fizessek azért hogy szexeljel. Számomra hihetetlen hogy egy vadidegen nővel első találkozáskor mindjárt szexeljek, hol marad az ismerkedés, az érzelem? Undorító hogy pénzért csinálják nem tudom az egész dolog hányinger gerjesztő...
2023. jan. 21. 22:20
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
53%

Én meg simán feleségül is vennék egyet… De sebaj, nem vagyunk egyformák.

Ettől szép az élet…

Csak ne zaklass másokat az ítélkezéseddel, Te is éled a magad életét és Ők is a sajátjukat.

2023. jan. 21. 22:27
 2/28 anonim ***** válasza:
24%

Engem kifejezetten izgatnak a romlottságukkal és profizmusukkal. Egy átlagos nő már nem is indít be, de ha egy szexi ribit látok, már áll is a cerkám.

Kinek ez a jó, kinek az.

Így kerek a világ.

2023. jan. 21. 22:30
 3/28 anonim ***** válasza:
47%
Egyetértek veled, kérdező. Én sem értem, első találkozáskor hogyan lehet szexelni. Még egy több órás randi végén el tudnám valahogy képzelni, ha megvan az összhang. Ráadásul akit képen látsz addig, teljesen más lehet a valóságban és lehet, nem is találod vonzónak, vagy a stílusa, egyénisége olyan, ami nem vonz, stb.
2023. jan. 21. 22:30
 4/28 anonim ***** válasza:
61%
Abszolút.
2023. jan. 21. 22:34
 5/28 anonim ***** válasza:
48%

Miért ne lenne?

Én meg nőként undorodok. Soha nem jönnék össze olyan pasassal, aki valaha igénybe vett ilyen szolgáltatást.

2023. jan. 21. 22:48
 6/28 anonim ***** válasza:
50%
*privátra: igen, jól értetted. Ha kiderülne hogy előttem kvázott, pá-pá. Ha kapcsolat közben derülne ki, akkor is kalap-kabát.
2023. jan. 21. 23:00
 7/28 anonim ***** válasza:
11%

Kis ratyi lehetsz akkor.

Aki nem volt még kurvázni az nem igazi férfi.

2023. jan. 21. 23:02
 8/28 anonim ***** válasza:
40%
5. Dehogynem jönnél össze… van az a pasi, akinek még ezt is elnéznéd.
2023. jan. 21. 23:03
 9/28 anonim ***** válasza:
17%

5-ös válaszoló! És azt vajon honnan tudnád meg hogy egy pasi volt e örömlánnyal vagy sem? ez senkinek nincs a homlokára írva, és ha kérdezed úgyis letagadjuk. De ezt te is tudod! Lefogadom, hogy az exbarátod a mostani barátod és a leendő férjed is volt már örömlánnyal. De tudod mit? mindez nem számít! És hogy miért nem? Azért nem mert bármi történt is a múltban miután megismertek téged, mégiscsak veled vannak, téged vélasztottak, nem igaz?

Érted mire akarok kilukadni?

2023. jan. 21. 23:17
 10/28 anonim ***** válasza:
17%
6. nem lehet a privátokra privátban válaszolni? Itt nem mindenkit érdekel a párbeszédetek, mert nem a kérdésre válaszol.
2023. jan. 21. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!