Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első anál közben furcsa érzés?
A párommal nemrég kipróbáltuk az anális szexet, engem is izgatott az ötlet, meg kíváncsi voltam a dologra. Óvatosan, fokozatosan kezdtük a dolgot, hosszú előjátékkal, sok síkosítóval, és egy darabig élveztem is, de aztán amikor berakta a farkát, egyből úgy éreztem, mintha kakilnom kéne, pedig sokat készültem, hogy tiszta legyek belül.
Egyből le is állítottam, hogy nehogy valami baleset legyen belőle. Persze a barátom elég csalódott volt, de elfogadta, csak azóta nem tudom, meg merjük-e újra próbálni.
Akit már dugtak popsiba, érzett hasonlót? Normális ez, és folytathattuk volna, vagy ilyenkor tényleg "baleset" lesz belőle?
25/L
Ugye megszoktuk az életünk során, hogy a végbèlben bármilyen érzet a kakilással függ össze, szerintem ezért van, hogy anális behatoláskor ez az első benyomás.
Lazíts és tudatosítsd magadban, hogy ez most más.
Nem lesz semmi gond. 🙂
Teljesen normális ez az érzés.
Én is éreztem és nem lett belőle baleset egyszer sem.
Amit úgy éreztél, hogy be fogsz szarni, az valójában a farka volt.
Engedd el magad és élvezd, hidd el jó lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!