Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kell tudni az onlyfansről,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tudni az onlyfansről, hogy működik?

Figyelt kérdés
Annyit hallottam már erről, hogy gondoltam kicsit érdeklődök, én ehhez nem értek. Letölti az ember és ha valakit követni akar, arra elő kell fizetni? Ide az emberek meztelen képeket, videókat tesznek fel? Csak hírességek vagy átlag emberek is? (csak mondjuk nem tudom átlag emberre ki fizetne elő, ha van a neten ingyenes tartalom is) Vannak, akik arc nélkül posztolnak?

2023. jan. 18. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Pont hogy nem hírességek vannak ott, vagyis lehet az is, de átlag emberek, insta"sztárok, tök random lányok, akik erre vállalkoztak, meztelen képek, egyéb "kívánságok" vagy extra tartalmak, esetleg maszti, szexvideó is lehet ott
2023. jan. 19. 07:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy középkorú hölgy először a Tiktokon csinált videókat. Így lett pár követője aztán regisztrált az Onlyra. Azt hiszem 10 USD volt a havi feliratkozási díj. Az oldal levon x százalékot a többi pénz a tiéd. Ha valaki ügyes és jól manageli magát akkor elég komoly összegeket is megkereshet. Jó tartalom kell és az , hogy megtalálják a leendő követők. Ha nő lennék tuti csinálnám.
2023. jan. 19. 08:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Fiatal lány vagyok, én is használom a Tiktokot, nagyjából tisztában vagyok vele, mi zajlik ott, többek közt talán ott hallottam ezt először. Valakivel pénzügyekről beszélgettünk, ő poénkodott az onlyfansszel. Egyetemista vagyok, éppen beszéltük, hogy hiába fogok dolgozni, amennyit be tudok vállalni tanulás meg az órarendem mellett, az kb egy kis zsebpénzre elég, nem is tudok nagyon félretenni, így sosem fogom tudni megvenni azokat a dolgokat, amikre vágyom (saját kocsi, egy jobb laptop, utazások stb), meg hogy bezzeg sok influenszer már 18 évesen mennyit keres… Távol áll tőlem minden ilyen prostitúció szerű dolog, erkölcsileg ez nekem nem fér bele, tartanék attól, hogy még ha nem is lennék felismerhető, később nem bírnék az emberek szemébe nézni, mocskosnak tartanám magam, szégyellném magam, úgyhogy ezért nem fogom elkezdeni, csak olyan elszomorító, hogy ebből mekkora pénzeket lehet keresni, de azzal, ha valaki tanul vagy fontos/kemény munkát végez, kb éhen hal.
2023. jan. 19. 10:38
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
Személy szerint nem nézném le ezt a tevékenységet. Örömet szerzel vele embereknek. Mocskosnak tartanád magad? Miért? Nézőpont kérdése. Én megértem azokat a lányokat is akik regisztrálnak a puncsra például. Egy élete van mindenkinek. Semmiféle bűnt nem követsz el. Nem ártasz vele senkinek. Csak a vallásos hülyeségek miatt van sokaknak bűntudata. A vallás lényege , hogy minél szarabbul érezd magad az életben. Majd a mennyekben jó lesz. Arra ,hogy ki mit szól magasról leszarnám. Általában a nagy erkölcsös emberek (legalábbis akik ennek állítják be magukat) a legmocskosabbak. Tudom mennyi pénzért dolgoztatnak a nagy multik. Na az az igazán megalázó amikor még egy jó körözöttet sem tudsz belőle megvenni. Nemhogy egy jó kis Macbook ot. Én kimondottan csodáltam ezt a hölgyet mert egy nagy fricskát mutat ennek a képmutató és álszent társadalomnak.
2023. jan. 19. 12:48
 5/7 A kérdező kommentje:

Vallásos nem vagyok, de olyan neveltetésben részesültem én is (meg szerintem kb mindenki), hogy milyen lány már az, aki ilyet csinál, aki “árulja” magát, hogy ez elítélendő, megvetendő.

Csak néha már annyira feldühít a megélhetés kérdése, hogy én hiába tanulok, hiába vagyok hajlandó dolgozni, egyszerűen nem látom, mikor és miből fogok jól élni… Hogy már emiatt néha eljátszom ennek a gondolatával.

2023. jan. 19. 15:36
 6/7 anonim ***** válasza:
"én hiába tanulok, hiába vagyok hajlandó dolgozni, egyszerűen nem látom, mikor és miből fogok jól élni" Látod én pont ezek miatt sem ítélem el aki a fenti módon szeretne pénzt keresni. Ismerek olyan embereket akiket liberális módon neveltek. Sokkal boldogabb és szabadabb ,fesztelenebb életet élnek mint az átlag. Az alapvető erkölcsi értékek , hogy nem lopok, ne csalok, nem verek át másokat és nem török senki életére. Tiszteletben tartok más embereket. Egyébként megszólják még Radics Petit is , hogy "menjé dógozni". Vannak akik csak azt tudják elképzelni munkának, hogy szögeket vernek a falba vagy vasakat fűrészelnek ketté. Egy szó mint száz. Nagyra becsülöm azokat a fiatalokat akik elmennek egyetem mellett egy cipőboltba dolgozni de azokat sem ítélem el akik az Onlyfanson keresik a kenyerüket.
2023. jan. 20. 08:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem kell bedőlni a mai napság divatos dumáknak, hogy "jaj milyen szörnyű ez az világ / ország el kell innen menni / csalni kell, lopni, hazudni ( a nem kivánt törlenő)

Nem kell mindennek egyszerre meglennie, szép lassan minden sorra kerül.

A 20. század elején közepén is megéltek, fel is nőttek az elődeink, sőt meg is házasodtak, gyerekeik is lettek - azért vagyunk itt mi is.

Ha nincsenek extra igényeid, meg lehet élni.

2023. febr. 20. 07:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!