Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tudni az onlyfansről, hogy működik?
Vallásos nem vagyok, de olyan neveltetésben részesültem én is (meg szerintem kb mindenki), hogy milyen lány már az, aki ilyet csinál, aki “árulja” magát, hogy ez elítélendő, megvetendő.
Csak néha már annyira feldühít a megélhetés kérdése, hogy én hiába tanulok, hiába vagyok hajlandó dolgozni, egyszerűen nem látom, mikor és miből fogok jól élni… Hogy már emiatt néha eljátszom ennek a gondolatával.
Nem kell bedőlni a mai napság divatos dumáknak, hogy "jaj milyen szörnyű ez az világ / ország el kell innen menni / csalni kell, lopni, hazudni ( a nem kivánt törlenő)
Nem kell mindennek egyszerre meglennie, szép lassan minden sorra kerül.
A 20. század elején közepén is megéltek, fel is nőttek az elődeink, sőt meg is házasodtak, gyerekeik is lettek - azért vagyunk itt mi is.
Ha nincsenek extra igényeid, meg lehet élni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!