Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 12 cm elég a nőknek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 cm elég a nőknek?

Figyelt kérdés
F/32

2023. jan. 18. 12:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
34%

Hmm. Én csak azt nem értem, hogy ha itt egy nőnek kis farkú párja van és neki nincs vele semmi baja, élvezi a szexet, akkor miért kell lepontozni/ lehülyézni?

Higyjétek el lesz olyan nő akinek elég a tizen akár hány centi, és olyan is lesz akinek kell a 20 ágy a feletti.

2023. márc. 4. 11:27
 72/74 anonim ***** válasza:
9%
70-es bizony frusztráló a kisfarkúaknak. Idejönnek reménykedni, hogy pár nő azt mondja, hogy jó méret. Aztán nagy csalódottságukban lepontoznak mindenkit. Ami eleve hülyeség, mert ez egy szubjektív vélemény, felesleges hasznos vagy haszontalannak pontozni a választ. Kb. mintha valaki azt kérdezné, hogy szereted a sült csirkét és ha azt írod igen, akkor lepontoz az, aki nem szereti xD
2023. márc. 4. 11:28
 73/74 A kérdező kommentje:
71esnek van igaza. Lepontozzák itt azokat is, akik azt írják jó a kicsi. Őket meg a nagy farkúak. Én senkit sem értékeltem le szóval ne rajtam keressétek a bűnöst és köszi a válaszokat.
2023. márc. 4. 11:40
 74/74 anonim ***** válasza:
100%
Maradjunk annyiban, hog azzal kell élned amid van, változtatni úgysem tudsz rajta.
2023. márc. 5. 05:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!