Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon birom az ilyen kérdéseket, itt most mindenki elnyomja, hogy nem elég...másik kérdéseknél meg harminc válaszoló magyarázza, hogy simán elég! Vazzeg mi van itt! 😂😂 Szerintem megint az van, hogy a nőknek nincsen jó érzékük a méretekhez, az én -egyébként átlagos 13 centis- szerszámomat is belövik 16-17 centinek! 😅 mert AZT HISZIK, hogy ez akkora! Szerintem a 12 centisről meg azt hiszik, hogy az a valóságban 7-8 centis pénisz.
Amúgy az átlag még mindig 13.5 centi, tehát nagyon sok férfinek van 12 centis, sőt kisebb hímtagja.
Személyes tapasztalatom, hogy mivel ujjal meg nyelvvel ki lehet elégíteni egy nőt, akkor gyakorlatilag tizenkét centi még sok is!
igaz, hogy vannak olyan nők, akik arra jönnek izgalomba, ha a méhszáját ütöd egy uborkával, azoknak nyilván nem.
Közben amugy gondolkodtam. Lehet az is benne van, hogy mi férfiak nagyon szeretünk felfelé hazudni ám! 😆 tehát a 12 centis farkú bekamuzza hogy neki 15 centis van a nök meg beveszik (centivel senki se megy szexelni) és késöbb emiatt is van ez a félremérés.
Üdv 23.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!