Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon vastag, akkor elég lehet. De ha átlag vastagságú, akkor tényleg nagyon jól kell tudnod használni, hogy kielégítő legyen.
35/n
Sok nőnek igen.
De olyan érdekes ez, ha egy férfinak pl 12 cm es a farka, menjen a konnektorhoz...
Ja egy nőnek tág kéjbarlangja van, amiről ugyebár nem tehet, mint ahogy a férfi sem a 12 cm ről, akkor milyen kisfarkúak a férfiak!!
Miért nem onnan érdekes a téma, hogy miért van ilyen sok tág nő?? Az legalább olyan jogos nem?
Ráadásul én személyesen megéltem, hogy a 15 cm es farkamat az eset után több héttel leszólta egy nő a hátam mögött, de visszajutott hozzám.
Nos a 15/4,5 ös farkam tényleg lótyögött benne, ez tény...de hogy másik 4 nőbe meg csak finoman tudtam bedugni, az is tény.
Szóval ennyit a kisfarkúak esetéről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!